«Σφαιράτο» σπορ κουπέ παρουσιάζει η Hyundai
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Σφαιράτο» σπορ κουπέ παρουσιάζει η Hyundai

3.443 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2022)

Ημέρα αποκαλύψεων θα είναι η 15η Ιουλίου για τη Hyundai που μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει ένα νέο σπορ κουπέ επιδόσεων!

Στις 15/7 η N Day

Στις 15 Ιουλίου, η Hyundai θα πραγματοποιήσει την «N Day». Έχοντας άμεση σχέση με το «Ν» τμήμα επιδόσεών της, η κορεατική μάρκα αναμένεται να παρουσιάσει ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, κάτι που έκανε γνωστό μέσω εικόνων teaser που έδωσε στη δημοσιότητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν είπε πολλά η μάρκα

Όπως μπορούμε να δούμε το σπορ κουπέ μοντέλο βρίσκεται κάτω από ένα σεντόνι, που δεν μας επιτρέπει να το δούμε. Ταυτόχρονα η εταιρεία ανέβασε και μία ακόμα εικόνα με ένα μπλε αυτοκίνητο να κινείται σε πίστα, με την εικόνα και σε αυτή την περίπτωση να είναι θολή. Η ανάρτηση της Hyundai στο Facebook δεν αναφέρει πολλές πληροφορίες συνοδεύεται ωστόσο από την εξής λεζάντα: «Θέλετε τη διασκέδαση της οδήγησης στην εποχή των ηλεκτρικών οχημάτων;». Αυτό είναι μία υπόδειξη ότι μιλάμε για ηλεκτρικό αυτοκίνητο, χωρίς όμως να γνωρίζουμε σε ποιο αυτοκίνητο αναφέρεται.

Έτοιμο το νέο σπορ κουπέ της Hyundai

Μιλώντας για το σπορ κουπέ κάτω από το σεντόνι, η φωτογραφία δείχνει ένα αυτοκίνητο με μακρύ μπροστινό πρόβολο και κοντό πίσω. Κρίνοντας από το σχεδιασμό εικάζουμε πως θα πρόκειται για ένα δίθυρο αυτοκίνητο, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η γράμμωση της αεροτομής.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRANSPORTER
test center