Σφοδρό ατύχημα για Stephen Curry (+vid)

2.457 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2018)

O διάσημος μπασκετμπολίστας του NBA, Stephen Curry, ενεπλάκη σε σφοδρό ατύχημα πριν λίγες μέρες. Αυτό είναι το video του συμβάντος. Δείτε τι έγινε.

Tυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο Stephen Curry, διάσημος καλαθοσφαιριστής της ομάδας των Golden State Warriors, όταν ενεπλάκη χωρίς να φταίει σε σφοδρό τροχαίο ατύχημα σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο στις 23 Νοεμβρίου στο Όκλαντ των ΗΠΑ.

Το βίντεο από το τι έγινε έχει δοθεί στην δημοσιότητα (μπορείτε να το δείτε παρακάτω) και φανερώνει πως ένας οδηγός χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και πέφτει πάνω στην μαύρη Porsche Panamera του μπασκετμπολίστα πριν καταλήξουν και τα δύο αυτοκίνητα στο κεντρικό προστατευτικό διάζωμα.
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ακόμη πως λίγο αργότερα ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην ήδη πληγωμένη Panamera, όταν ένας διερχόμενος οδηγός έχασε και αυτός τον έλεγχο και κατέληξε στο πίσω της μέρος.

Η τοπική Αστυνομία ανακοίνωσε πως τα αίτια της σύγκρουσης διερευνώνται  ενώ σημείωσε πως όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι καλά στην υγεία τους. Σημαντικό ρόλο σε αυτό ήταν ότι όλοι τους φορούσαν ζώνη ασφαλείας…

Δείτε το video.
 

Hyundai
vw