Μόλις μετά από λίγες δοκιμαστικές προσπάθειες, ο Graham Bell και η Jaguar XF Sportbrake έπιασαν μια μέση τελική ταχύτητα της τάξης των 189 χλμ./ώρα, συντρίβοντας το παλαιό ρεκόρ κατά 76 χλμ./ώρα.

Η προσπάθεια έγινε στο αρκτικό κέντρο δοκιμών (Arctic Revi Test Center) της Jaguar Land Rover που βρίσκεται στο Arjeplog της Σουηδίας. Πραγματοποιήθηκε σε θερμοκρασίες -28ο C.

Xάρη στην τεχνολογία 4κίνησης της XF Sportbrake, στη ρύθμιση της ανάρτησης και στα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα, η παλιά επίδοση έσπασε με ευκολία και η Jaguar όπως και ο Graham Bell πήραν τη θέση τους στο βιβλίο Guinness World Records.

Σκι με 189 χλμ./ώρα (+vid)

3.295 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2017)

Η νέα Jaguar XF Sportbrake και ο Βρετανός σκιέρ Graham Bell, πήραν τη θέση τους στο βιβλίο Guinness World Records, καθώς οι δυο τους ταξίδεψαν στο χιόνι με ταχύτητα 189 χλμ./ώρα, διαλύοντας το προηγούμενο ρεκόρ.

Ο πρώην σκιέρ της ομάδας της Μ. Βρετανίας, Graham Bell, διέλυσε το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας για κάποιον που πατάει σε σκι και έλκεται από όχημα. Το μέσο που χρησιμοποίησε ήταν η νέα Jaguar XF Sportbrake.
 
Μόλις μετά από λίγες δοκιμαστικές προσπάθειες, ο Bell και η XF Sportbrake έπιασαν μια μέση τελική ταχύτητα της τάξης των 189 χλμ./ώρα, συντρίβοντας το παλαιό ρεκόρ κατά 76 χλμ./ώρα. Η προσπάθεια έγινε στο αρκτικό κέντρο δοκιμών (Arctic Revi Test Center) της Jaguar Land Rover που βρίσκεται στο Arjeplog της Σουηδίας. Πραγματοποιήθηκε σε θερμοκρασίες -28ο C.
   
Ως τώρα το σχετικό ρεκόρ ήταν μόλις στα 113 χλμ./ώρα. Όμως, χάρη στην τεχνολογία 4κίνησης της XF Sportbrake, στη ρύθμιση της ανάρτησης και στα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα, η παλιά επίδοση έσπασε με ευκολία και η Jaguar όπως και ο Graham Bell πήραν τη θέση τους στο βιβλίο Guinness World Records. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το πώς…
 

NEO TRAFIC
moto