Η smart προετοιμάζει την ανανέωση των Fortwo και Forfour.

Μεταξύ των σημαντικών αλλαγών είναι το ανασχεδιασμένο καπό.

Σκίτσα των ανανεωμένων smart Fortwo και Forfour

9.627 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2019)

Η smart προετοιμάζει την ανανέωση των Fortwo και Forfour και στο πλαίσιο αυτό έδωσε στη δημοσιότητα δύο teaser εικόνες-σκίτσα, λίγο πριν αποκαλύψει τα μοντέλα στην Έκθεση που θα γίνει στην πόλη της Φρανκφούρτης.


Αν και το σχέδιο παρουσιάζει το μοντέλο με ευρύτερα φτερά, μεγαλύτερους τροχούς και μια πιο στρογγυλεμένη καμπίνα από ό, τι πιθανότατα θα ισχύσει με το μοντέλο παραγωγής, μπορούμε να δούμε πως η μάρκα σκοπεύει να εκσυγχρονίσει το στυλ της, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως αλλάζει πορεία και γίνεται κατασκευαστής μόνο ηλεκτρικών οχημάτων.
 
Μεταξύ των σημαντικών αλλαγών είναι το ανασχεδιασμένο καπό, αλλά και οι δύο προφυλακτήρες. Η μπροστινή μάσκα φαίνεται να έχει μεγαλώσει, αλλά διαθέτει το ίδιο σχήμα τύπου κηρήθρας με τα εξερχόμενα ηλεκτρικά μοντέλα.
 
Από τη στιγμή που το μέλλον της smart είναι ηλεκτρικό πρέπει να περιμένουμε βελτιώσεις και στο κομμάτι των μπαταριών και συγκεκριμένα στον τομέα της χωρητικότητας. Αυτό θα αυξήσει ταυτόχρονα και την αυτονομία κίνησης του μοντέλου. Επίσημες πληροφορίες δεν υπάρχουν, ωστόσο οι φρέσκιες μπαταρίες που θα εξοπλίσουν το μικροσκοπικό όχημα αναμένεται να προσφέρουν εύρος κίνησης έως και 200 χιλιόμετρα.
 
Αναβαθμισμένο θα είναι και το εσωτερικό, όπως και στο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Μέσα στα νέα χαρακτηριστικά δεν αποκλείεται να βρίσκεται και η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης του smartphone.
 
Τα ανανεωμένα smart Fortwo και Forfour θα είναι τα τελευταία μοντέλα που είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά από την Daimler, καθώς η Geely έχοντας πάρει μερίδιο 50%, θα αναλάβει τη μηχανική υποστήριξή τους από τον ερχομό της νέας γενιάς και έπειτα.

Mercedes
moto