• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πλέον, υπάρχουν 3 βάρδιες που φτιάχνουν ημερησίως 1.200 Fabia, Fabia Combi και Rapid Spaceback, ενώ μέχρι πρότινος υπήρχαν 2 βάρδιες που κατασκεύαζαν 800 αυτοκίνητα την ημέρα.

Η Skoda ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει την 3η γενιά της Superb (ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία) σε λίγες ημέρες, στις 17 Φεβρουαρίου.

Skoda εξελίξεις

4.159 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/2/2015

Η Skoda –λόγω μεγάλης ζήτησης- αυξάνει την παραγωγή της καινούργιας Fabia, ενώ ανακοινώνει πως θα παρουσιάσει τη νέα εκδοχή της Superb στις 17 Φεβρουαρίου.

 
Για τη νέα εκδοχή της τσέχικης ναυαρχίδας, την Superb, σας έχουμε μιλήσει αρκετές φορές, χάρη στα σκίτσα, στις «κατασκοπευτικές» μας εικόνες, αλλά και στην επίσημη εικόνα του εσωτερικού της. Η τελευταία είδηση που την αφορά είναι πως η Skoda ανακοίνωσε πως θα την παρουσιάσει σε λίγες ημέρες, στις 17 Φεβρουαρίου, ενώ υπενθυμίζουμε πως το ευρύ κοινό θα την δει για πρώτη φορά από κοντά το Μάρτιο, στην έκθεση της Γενεύης.

Αλλη μια είδηση της τελευταίας στιγμής που αφορά στη Skoda είναι πως η εταιρεία αυξάνει την παραγωγή της νέας Fabia, στο βασικό της εργοστάσιο Mlada Boleslav, λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει για το τσέχικο μικρό μοντέλο. Στις ίδιες εγκαταστάσεις κατασκευάζεται και το Rapid Spaceback, του οποίου η παραγωγή αυξάνεται επίσης. Πλέον, υπάρχουν 3 βάρδιες που φτιάχνουν ημερησίως 1.200 Fabia, Fabia Combi και Rapid Spaceback, ενώ μέχρι πρότινος υπήρχαν 2 βάρδιες που κατασκεύαζαν 800 αυτοκίνητα την ημέρα.

Η Skoda λειτουργεί δύο γραμμές παραγωγής στο Mlada Boleslav. Οι Fabia, Fabia Combi και Rapid Spaceback κατασκευάζονται στη γραμμή MBII, ενώ οι Octavia, Octavia Combi και Rapid sedan, στην άλλη. Στα προσεχή χρόνια, η τσέχικη εταιρεία ευελπιστεί να αυξήσει τις πωλήσεις της ετησίως στις 1,5 εκ.