Σούπερ γιαγιά γίνεται η «Τροχαία» της γειτονιάς

2.318 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2019)

Η ηλικιωμένη γυναίκα πήρε το πιστολάκι μαλλιών της και έκατσε στην άκρη του δρόμου για να κάνει τους οδηγούς να μειώσουν ταχύτητα υπό τον φόβο μιας κλήσης.

Να πάρει την κατάσταση στα χέρια της αποφάσισε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή Montana των ΗΠΑ όταν έβλεπε συνεχώς τους οδηγούς να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα στην γειτονιά της.

Η Patti Baumgartner, αφού κουράστηκε να αναφέρει τα περιστατικά στις Αρχές, πήρε μια καρέκλα και ένα πιστολάκι μαλλιών και έκατσε δίπλα από τον δρόμο, βάζοντας στο στόχαστρο κάθε οδηγό που περνούσε με υψηλή ταχύτητα για να τον κάνει να φοβηθεί για την περίπτωση πως πρόκειται όντως για μετρητή ταχύτητας.

Η γυναίκα μίλησε σε τοπικό σταθμό λέγοντας: «Mιλούσαμε για ότι κάτι πρέπει να κάνουμε για να μειώσουμε την ταχύτητα με την οποία περνούν, έτσι αποφασίσαμε να πάρω μια καρέκλα και το πιστολάκι μαλλιών».

Οι τοπικές αστυνομικές αρχές έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στην γυναίκα και προσπάθησαν να κάνουν γνωστό το περιστατικό για να ευαισθητοποιηθούν οι οδηγοί. Αστυνόμος της περιοχής είπε σχετικά: «Ήταν μια πολύ καλή ιδέα. Λέει ότι έχει εγγόνια στην περιοχή και το κάνει για το καλό τους. Το καλύτερο που μπορούσα να κάνω είναι να της δώσω ένα καπέλο και ένα αστυνομικό σήμα».

Αν και δεν έχει γνωστό αν άλλαξε κάτι στην γειτονιά, η γιαγιά υπόσχεται πως και οι επόμενες μέρες θα την βρουν στο πόστο της…
 

Hyundai
vw