Η ιαπωνική μάρκα πέτυχε την παραγωγή 100 εκατομμυρίων οχημάτων από το 1963 μέχρι σήμερα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ιαπωνική μάρκα πέτυχε την παραγωγή 100 εκατομμυρίων οχημάτων από το 1963 μέχρι σήμερα.

Σπάει ρεκόρ η Honda

6.273 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2016)

Η Honda ανακοίνωσε σήμερα κάτι πολύ σημαντικό. Έφτασε τα 100 εκατομμύρια...

... οχήματα σε παραγωγή. Η ιαπωνική μάρκα άρχισε να κατασκευάζει αυτοκίνητα το 1963 με το T360 mini-truck και το σπορ μοντέλο S500. Ένα χρόνο αργότερα επιστράτευσε όλες τις τεχνολογίες παραγωγής και την τεχνογνωσία της, για την ανέγερση του πρώτου εργοστασίου, αφιερωμένου αποκλειστικά στην παραγωγή αυτοκινήτων στη Σαϊτάμα. Το νέο εργοστάσιο ξεκίνησε την παραγωγή ενός ακόμα μοντέλου, του θρυλικού S600 roadster.

Η Honda άρχισε να κατασκευάζει αυτοκίνητα το 1963 με το T360 mini-truck.

Η Honda άρχισε να κατασκευάζει αυτοκίνητα το 1963 με το T360 mini-truck.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
 
Από τότε, η Honda έχει αυξήσει τον ετήσιο όγκο παραγωγής της, επεκτείνοντας την οικογένεια των διαθέσιμων μοντέλων της και εξάγοντας τα προϊόντα της σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό χωρών. Η τρέχουσα σειρά μοντέλων είναι επικεντρωμένη, σύμφωνα με ισχυρισμούς των ανθρώπων της μάρκας σε παγκόσμια μοντέλα όπως το μικρό Jazz, το οικογενειακό Civic και το οικογενειακό Accord, τα οποία πλαισιώνονται από τα HR-V και CR-V. Αξίζει δε να αναφερθεί πως αυτή τη στιγμή η φίρμα έχει 34 εγκαταστάσεις παραγωγής αυτοκινήτων σε πέντε ηπείρους. 
 
Ο Takahiro Hachigo, Πρόεδρος & CEO της Honda Motor, σχολίασε, «Χάρη στην υποστήριξη των πελατών από όλο τον κόσμο, η Honda κατάφερε να κατασκευάσει 100 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Το πάθος του ιδρυτή της εταιρείας - ο οποίος ήθελε να βοηθήσει τους ανθρώπους στην καθημερινότητά τους και να προσφέρει τη χαρά της οδήγησης - έχουν κληρονομήσει τώρα οι συνεργάτες της Honda κάτι που αποτελεί και το εφαλτήριο στην παραγωγή αυτοκινήτων Honda. Στην προσπάθειά της να προσελκύσει τα επόμενα 100 εκατομμύρια πελάτες, η Honda θα συνεχίσει να προσφέρει όλο και πιο ελκυστικά προϊόντα». 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Kalitero aytokinito
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel