Προς πώληση βρίσκεται μία εντυπωσιακή Lancia Stratos.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η υπ αριθμόν 44 μονάδα από τις 492.

Κάτω από το καπό όπως βρίσκεται ο εργοστασιακός V6 κινητήρας 2.4 λίτρων.

Σπάνια Lancia Stratos προς πώληση

2.634 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2017)

Προς πώληση βρίσκεται μία εντυπωσιακή Lancia Stratos, η οποία μεταξύ άλλων έχει αφήσει το στίγμα της και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Το μοντέλο, το οποίο το 1974 έκανε θραύση στους αγώνες ταχύτητας, είχε αποφασιστεί αρχικά να κατασκευαστεί σε μόλις 500 μονάδες, ωστόσο μέχρι το 1978 είχαν βγει από τη γραμμή παραγωγής μόλις 492 αυτοκίνητα.
 
Έτσι όπως είναι φυσικό οι λίγες μονάδες, καθιστούν δύσκολη την εύρεση ενός καλοδιατηρημένου μοντέλου, ενώ αυτές έχουν απομείνει διατηρούν ακόμα πολύ ψηλά την τιμή τους, όπως αυτή η Lancia που βρίσκεται προς πώληση για 310.000 δολάρια (261.000 ευρώ περίπου).
Το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο είναι η υπ αριθμόν 44 μονάδα από τις 492, είχε μόλις δύο ιδιοκτήτες, έχοντας διανύσει όλα αυτά τα χρόνια 71.008 χιλιόμετρα, διαθέτοντας ακόμα τον εργοστασιακό κινητήρα αλλά το κιβώτιο ταχυτήτων.
 
Κάτω από το καπό όπως προαναφέραμε βρίσκεται ο εργοστασιακός V6 κινητήρας 2.4 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 190 ίππους, με την ισχύ να αποστέλλεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου πέντε ταχυτήτων. Σε ότι αφορά το εξωτερικό η Stratos είναι βαμμένη σε κόκκινο χρώμα, το οποίο παίρνει θέση και στην επένδυση του εσωτερικού.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, το μοντέλο προέρχεται από μια ένα πλήρες σέρβις, και συνοδεύεται με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.      

home pro
VW CRAFTER LEASEPRO