Σπάνιος «βάτραχος» σεντάν ψάχνει ιδιοκτήτη
17 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σπάνιος «βάτραχος» σεντάν ψάχνει ιδιοκτήτη

12.992 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2022)

Ένα από τα 27 Citroen DS 21 «Majesty» σεντάν που έχουν κατασκευαστεί δημοπρατείται βάζοντας στην πρίζα τους απανταχού συλλέκτες!

Κατασκευάστηκαν μόλις 27 μονάδες

Το Citroen DS αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αυτοκίνητα στον κόσμο και πλέον ένα από τα μοντέλα που όλοι οι συλλέκτες θέλουν να έχουν στη συλλογή τους. Όταν μάλιστα το DS συνοδεύεται από την σπάνια έκδοση Henri Chapron και μιλάμε για ένα από τα 27 μοντέλα σεντάν που έχουν κατασκευαστεί, τότε είναι δεδομένο πως σε μία δημοπρασία το ενδιαφέρον θα είναι αρκετά μεγάλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ξεχωρίζει από το σεντάν πίσω μέρος

Το ίδιο λοιπόν αναμένεται να ισχύσει και για το εικονιζόμενο Citroen DS 21 «Majesty», που θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Bonhams. Το «Majesty» κατασκευάστηκε από τον Henri Chapron, ο οποίος ήταν επίσης υπεύθυνος για την κορυφαία έκδοση DS Prestige. Έκανε το ντεμπούτο του το 1964 και παρέμεινε στην παραγωγή μέχρι το 1969 ως η πιο πολυτελής και αποκλειστική έκδοση του γαλλικού μοντέλου. Μάλιστα το συγκεκριμένο έχει έτος κατασκευής το 1969 όντας μόλις το ένα από τα τρία που έχουν βασιστεί στο ανανεωμένο DS, με τους κατευθυνόμενους προβολείς! Φυσικά βασική διαφορά του «Majesty» σε σχέση με το τυπικό DS έτσι όπως το ξέρουμε, είναι το επανασχεδιασμένο πίσω άκρο, που το κάνει να ξεχωρίζει.  

Εξοπλισμός πέρα από την εποχή του

Το γεγονός πως μιλάμε για την πλέον πολυτελή έκδοση του Citroen DS φαίνεται και από τον εξοπλισμό. Ανάμεσα στα καλούδια μπορεί κάποιος να βρει κλιματισμό με αεραγωγούς εμπρός και πίσω, τασάκια για όλους τους επιβάτες, ραδιόφωνο, ρολόι τοποθετημένο στο ταμπλό, δερμάτινα καθίσματα και ξύλινη επένδυση στο ταμπλό. Σύμφωνα με την αγγελία το μοντέλο προέβη σε εργασίες αποκατάστασης το 2009!

Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO