• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Sping Smile Days από τη Citroen

1.342 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/5/2019

Για λίγες μέρες το πρόγραμμα Sping Smile Days της Citroen δίνει τη δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να αποκτήσει ένα από τα μοντέλα της μάρκας με προνομιακή χρηματοδότηση που περιλαμβάνει 36 άτοκες δόσεις και ειδικές τιμές.

Για λίγες ημέρες, το πρόγραμμα «Spring Smile Days» σας προσφέρει μοναδικά προνόμια αγοράς και σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε μέλος της εκατονταετούς ιστορίας της μάρκας, επιλέγοντας ένα μοντέλο από τη νέα, μοντέρνα και σύγχρονη γκάμα επιβατικών αυτοκινήτων Citroën.
 
Όλα τα νέα μοντέλα είναι άμεσα διαθέσιμα με 5ετή εγγύηση Citroën που σας εξασφαλίζει μοναδική σιγουριά και αξιοπιστία, με προνομιακή χρηματοδότηση που περιλαμβάνει 36 άτοκες δόσεις και ειδικές τιμές ανάλογα την έκδοση.
 

Βιώστε μία πρωτόγνωρη εμπειρία άνεσης Citroen Advanced Comfort που εξασφαλίζει σωματική και πνευματική ευεξία και απολαύστε την οδήγηση με τους διεθνώς βραβευμένους κινητήρες Εuro 6.2 για 4η συνεχόμενη χρονιά, οι οποίοι συνδυάζουν ιδανικά τη δύναμη με την χαμηλή κατανάλωση.
 
Κάντε ένα Citroën δικό σας στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroën, έως τις 10 Μαΐου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή την ιστοσελίδα της μάρκας.

38 διαθέσιμα άρθρα για CITROEN  C3