Η Lamborghini Urus.

Στα σκαριά ακόμη πιο ισχυρή Urus;

2.453 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2019)

Tα 650 άλογα της «απλής» φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά με την Lamborghini να σχεδιάζει τώρα να προσφέρει και μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση.

Να λανσάρει μια ακόμα πιο ισχυρή έκδοση για την Urus θέλει η Lamborghini σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της ιταλικής φίρμας.

Aυτή η εξέλιξη φαίνεται πως είναι η αντίδραση της μάρκας στην απόφαση του VW Group να δώσει στα Audi Q8 και Porsche Cayenne, που χρησιμοποιούν την ίδια αρχιτεκτονική, ολόιδιο μηχανικό σύνολο και ισχύ. Υπενθυμίζουμε πως το Super SUV διαθέτει ένα 4λιτρο twin-turbo V8 σύνολο, που αποδίδει 650 ίππους και 850 Nm ροπής που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και ένα εξελιγμένο σύστημα 4κίνησης.  
 
Στην πιο ισχυρή Urus, το μοντέλο αναμένεται να λάβει ακόμα πιο μεγάλους αεραγωγούς και πιο μυώδη φτερά που θα του επιτρέψουν να εξοπλιστεί με μεγαλύτερους τροχούς, νέο σύστημα εξάτμισης με περισσότερες απολήξεις αλλά και ακόμη υψηλότερα επίπεδα πολυτέλειας μέσα στην καμπίνα.

Κάτω από το καπό θα βρίσκεται πιθανότατα το ίδιο μοτέρ αλλά σε κάποια αναβαθμισμένη έκδοση του. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός διευθυντής της φίρμας Maurizio Reggiani αποκάλυψε πως μια plug-in υβριδική έκδοση της Urus βρίσκεται καθ οδόν με απόδοση 680 άλογα και 850 Νm ροπής.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda