Οι φήμες πάντως για τι ακριβώς πρέπει να περιμένουμε είναι πολλές.

Στα σκαριά νέα Jaguar

2.045 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2018)

Μεγάλη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από τι ετοιμάζει η Jaguar, ύστερα και από την κατοχύρωση του ονόματος J-Type.

Στην κατοχύρωση του oνόματος J-Type προέβη η Jaguar με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως είναι πλέον διαθέσιμο να χρησιμοποιηθεί από την μάρκα σε μια σειρά από τομείς όπως στα αυτοκίνητα, στο λογισμικό, σε υπηρεσίες, σε service κ.α. Παρά την μεγάλη διαθεσιμότητα πάντως του ονόματος, οι πηγές μέσα από την Jaguar αναφέρουν πως η ονομασία θα χρησιμοποιηθεί σίγουρα για κάποιο σπορ αυτοκίνητο.

Οι φήμες πάντως για τι ακριβώς πρέπει να περιμένουμε είναι πολλές. Από την μια πλευρά, οι φίλοι της μάρκας κάνουν λόγο ότι πρόκειται για το μοντέλο που είχε στο μυαλό του ο αρχισχεδιαστής της μάρκας Ιan Callum όταν τόνιζε: « Έχουμε ελευθερία να καινοτομήσουμε. Η F-Type πριν μπει σε παραγωγή ήταν ένα κεντρομήχανο concept που δεν έγινε ποτέ. Θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά. Μπορούμε όμως να προχωρήσουμε σε ένα τέτοιο μοντέλο. Είχαμε μια συζήτηση. Δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα».
 
Από την άλλη, η φημολογία αναφέρει ότι η ονομασία J-Type θα δοθεί στην coupe έκδοση της F-Pace, άλλοι λένε πως θα είναι κάποιο σπορ διθέσιο μοντέλο ενώ υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να είναι το μοντέλο που θα αναβιώσει την ΧΚ.

Eσείς τι λέτε να αποφασίσει η Jaguar;
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN