Tο Κia Ceed GT δεν θα ανταγωνιστεί το i30 N.

Στα σκαριά το Kia Ceed GT

2.526 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2018)

Μια πιο ισχυρή έκδοση GT για το νέο Ceed που παρουσιάστηκε πρόσφατα ετοιμάζει σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η Κia.

To ολοκαίνουριο Kia Ceed θα είναι έτοιμο να μπει στην γραμμή παραγωγής μέσα στο φετινό έτος, ωστόσο η πιο ισχυρή έκδοση GT ίσως αργήσει λίγο ακόμη με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα είναι έτοιμη το 2019.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εμπνευστής της θα είναι ο Albert Biermann, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της BMW M και ο άνθρωπος που δημιούργησε το i30 N. Μάλιστα, λέγεται η εξέλιξη του θα λάβει χώρα στην πίστα του Nurburgring.
 
Πάντως, πήγες γύρω από τον όμιλο Hyundai διαβεβαιώνουν πως το Κia Ceed GT δεν θα ανταγωνιστεί το i30 N, και για αυτό τον λόγο θα το δώσουν μια λιγότερο ισχυρή έκδοση του 2λιτρου 4κύλινδρου turbo μοτέρ με την απόδοση του να φτάνει περίπου τα 200 άλογα, αρκετά λιγότερα από τα 250 και τα 275 άλογα που αποδίδει το i30 N στις δύο εκδόσεις του.

¶λλοι αναλυτές αναφέρουν η μάρκα ίσως προτιμήσει να εξοπλίσει το μοντέλο με ένα ήπια υβριδικό σύστημα αντί για το 2λιτρο μοτέρ με την ίδια πάντως απόδοση, έχοντας φυσικά τις απαραίτητες αναβαθμίσεις στην εξωτερική του εμφάνιση και το αντίστοιχο σπορτίφ φινίρισμα στο εσωτερικό.

Τέλος, μαθαίνουμε ότι GT έκδοση αναμένεται να λάβει, εκτός από την hatchback, και η Shooting-brake εκδοχή του μοντέλου που λέγεται ότι θα παρουσιαστεί σε λίγους μήνες.

PEIRAIOS LEASING
OPEL