H Vanquish Zagato Shooting Brake.

H Vanquish Zagato Shooting Brake.

Στα χνάρια της Ferrari GTC4Lusso η Αston Martin

1.838 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2019)

Μεγάλες βλέψεις έχει η Aston Martin για την Vanquish Zagato Shooting Brake. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Tα δίθυρα Shooting-Brake μοντέλα τείνουν να εκλείψουν από την αγορά καθώς ο μόνος αντιπρόσωπος είναι η Ferrari GTC4Lusso, ο διάδοχος της FF. H ιταλική φίρμα είχε στην γκάμα της και άλλα τέτοιου είδους μοντέλα, σαν την 330 GT 2+2 Vignale ή την 365 GTB/4 Daytona ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε για αυτοκίνητα όπως το Volvo 1800 ES, η Lotus Elan S4 Estate και η BMW Z3 M Coupe.
 
Από την πλευρά της η Aston Martin με την Vanquish Zagato Shooting Brake που ετοιμάζεται να παρουσιάσει δείχνει πως η κατηγορία των σπορ αυτοκινήτων ξεφεύγει από τα στενά όρια του διθέσιου coupe αμαξώματος, με τις εταιρείες να φαίνεται πως προσπαθούν να προσφέρουν στο κοινό τους μοντέλα με διαφορετικά αμαξώματα για να καλύψουν κάθε γούστο.

Ήδη έχουν δημοσιοποιηθεί οι πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου και όπως φαίνεται θα είναι πιο πρακτικό από το Vanquish Zagato Concept που παρουσιάστηκε πριν λίγα χρόνια αλλά δεν θα υιοθετήσει την πολύ καινοτόμο σχεδίαση στο πίσω του μέρος. Η Aston Martin διαρρέει πως η καμπίνα της θα διαχέεται από φως ενώ θα προσφέρει ακόμα αρκετά μεγάλο χώρο αποσκευών.

Mercedes
moto