• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Στην Ελλάδα το DS 7 Crossback E-Tense με τα 225 άλογα

3.557 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/6/2021

Το DS 7 Crossback διατίθεται πλέον και σε εμπροσθιοκίνητη έκδοση με ισχύ 225 ίππους, δίπλα σε αυτήν με το σύστημα τετρακίνησης και τους 300 ίππους.

Η γκάμα των εκδόσεων του DS 7 Crossback E-Tense επεκτείνεται, με την έλευση της νέας δυναμικής, πολυτελούς έκδοσης E-Tense 225. Η εξειδίκευση και η προηγμένη τεχνογνωσία που αποκτήθηκε στη Formula E από το 2015 έως και σήμερα - που έχει αναδείξει την DS Automobiles για 2η συνεχόμενη χρονιά Πρωταθλήτρια τόσο στους Κατασκευαστές, όσο και στους οδηγούς - επεκτείνεται στην πλέον ολοκληρωμένη plug-in υβριδική γκάμα της DS Automobiles.


Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι 1,4 lt/100 km/

Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι 1,4 lt/100 km/

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>

 
Πρόκειται για τη 2η plug-in υβριδική έκδοση στη γκάμα του μοντέλου - μετά την κορυφαία E-Tense 4x4 300HP, που συνδυάζει το οικολογικό προφίλ με όλα τα δυναμικά χαρακτηριστικά, σε ένα οικονομικότερο "σύνολο", που απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό που αναζητά κομψότητα, πολυτέλεια, πλήθος καινοτόμων τεχνολογιών και άνεση. Ο συνδυασμός του turbo κινητήρα βενζίνης των 1,6 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα, στην προκειμένη περίπτωση αποδίδει 225 ίππους και 360 Nm ροπής. Η ισχύς αυτή καταλήγει στους εμπρός τροχούς, ενισχύοντας σημαντικά τη γκάμα του μοντέλου.
 
Η εν λόγω έκδοση διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 110kW, έναν κινητήρα εσωτερικής καύσεως 180hp και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 13,2kW. Η συνδυαστική ισχύς των 225 hp, καταλήγει μέσω του αυτόματου κιβωτίου 8 ταχυτήτων (ΕΑΤ8) στους εμπρός τροχούς. Το DS 7 Crossback E-Tense 225, επιτυγχάνει αυτονομία της τάξεως των 55χλμ (μέτρηση WLTP) σε λειτουργία μηδενικών εκπομπών, ενώ εκπέμπει μόλις 31g/km CO2 σε υβριδική χρήση. Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι 1,4 lt/100 km στην υβριδική λειτουργία, ενώ παράλληλα μέσω Wallbox 7,4kW το μοντέλο παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης της μπαταρίας σε 1 ώρα και 45 λεπτά καθότι διαθέτει ενσωματωμένο φορτιστή (On-Board Charger) ισχύος 7,4 kW. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διάταξη δεν επηρεάζει τόσο τους χώρους στο εσωτερικό της καμπίνας, όσο και τον χώρο αποσκευών λόγω της έξυπνης ενσωμάτωσης των μπαταριών κάτω από το πάτωμα.
 
Σε ότι αφορά στις εκδόσεις εξοπλισμού, το Plug-in υβριδικό DS 7 Crossback E-Tense με τα 225 άλογα, διατίθεται σε 2 εκδόσεις: So Chic & Performance Line, που είναι εφάμιλλες των αντίστοιχων 4Χ4 εκδόσεων. Οι τιμές ξεκινούν από €46.300 στην έκδοση So Chic.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>

Σχολιάστε