3 φωτογραφίες »

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Honda Civic Type R

6.096 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2020)

Το «καυτό» Honda Civic Type R των 320 ίππων προσφέρεται πλέον ανανεωμένο στο ελληνικό κοινό διατηρώντας την ίδια επιθετική εμφάνιση. Ιδού οι τιμές του.


Tις τιμές με τις οποίες διατίθεται στην Ελλάδα το ανανεωμένο Honda Civic Type R ανακοίνωσε η εγχώρια επίσημη αντιπροσωπεία της μάρκας.

Οι αλλαγές που έχουν γίνει  στο ανανεωμένο μοντέλο είναι ίδιες με αυτές που έλαβαν χώρα και στις απλές εκδόσεις, κάτι που σημαίνει πως το Civic Type R εξοπλίζεται τώρα με ελαφρώς μεγαλύτερη γρίλια για την καλύτερη ψύξη του μοτέρ, μικρές διαφοροποιήσεις στον εμπρός και τον πίσω προφυλακτήρα, κόκκινες λεπτομέρειες στους δύο διαχύτες και μια νέα Boost Blue βαφή, αποκλειστικά για την πανίσχυρη έκδοση του ιαπωνικού hatchback. O εσωτερικός διάκοσμος από την πλευρά του αποτελείται τώρα από ένα νέο τιμόνι με επένδυση από δέρμα Alcantara και νέο επιλογέα ταχυτήτων.

Κάτω από το καπό βρίσκεται φυσικά ο ίδιος υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2,0 λίτρων με απόδοση 320 PS που συνεργάζεται αρμονικά με ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Η Honda κάνει λόγο επίσης πως το σύστημα πέδησης έχει αναβαθμιστεί για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις υψηλές ταχύτητες ενώ, ακόμα, γίνεται λόγος πως η ανάρτηση έχει λάβει νέες ρυθμίσεις για να βελτιώνει τα επίπεδα άνεσης στο oδηγικό mode Comfort.

Η τιμή του ιαπωνικού hot-hatch ξεκινά στην Ελλάδα από τις 51.750 ευρώ στην απλή έκδοση εξοπλισμού και φτάνει τις 55.750 ευρώ στις εκδόσεις Sport Line και GT.
 

Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC