Δεν γίνεται να μην προσέξει κάποιος τους μεγάλους τροχούς και τα μικρά σε διαστάσεις παράθυρα.

Στην Γενεύη το Audi Q4 E-Tron concept

3.149 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2019)

To concept θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προσφερθούν και εκδόσεις βενζίνης ή diesel. Αυτές είναι οι τελευταίες πληροφορίες.

Ένα νέο concept με την ονομασία Q4 E-Tron Concept θα παρουσιάσει στην Γενεύη η Audi, με την μάρκα να δηλώνει πως το αυτοκίνητο θα δώσει μια πρώτη γεύση στο κοινό για το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της που θα προστεθεί στην γκάμα στα τέλη του 2020 έως τις αρχές του 2021.

Η μάρκα, παρά το γεγονός ότι επέκτεινε σημαντικά την γκάμα των SUV μοντέλων της, δεν έφτιαξε ποτέ ένα Q4 για να τοποθετηθεί ανάμεσα στο Q3 και Q5 και φαίνεται ο λόγος ήταν τελικά πως η μάρκα ήθελε να χρησιμοποιήσει το όνομα για το επερχόμενο Q4 E-Tron παραγωγής.
 
Σύμφωνα με όσα μπορούμε να καταλάβουμε μέσω των teaser εικόνων, το μοντέλο θα υιοθετήσει μια φουτουριστική σχεδιαστική γλώσσα που θα περιλαμβάνει λεπτά φωτιστικά σώματα και γιγάντια γρίλια, ενώ στο πλαϊνό μέρος δεν γίνεται να μην προσέξει κάποιος τους μεγάλους τροχούς και τα μικρά σε διαστάσεις παράθυρα.

Πληροφορίες σχετικά με την ισχύ που θα έχει το μοντέλο δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο διάφορες πηγές κάνουν λόγο πως θα έχει το ίδιο κινητήριο σύνολο με το μεγαλύτερο Audi e-tron αλλά με αρκετά μικρότερη ιπποδύναμη. Τέλος, δεν είναι απίθανο να προσφερθούν τόσο υβριδικές όσο και εκδόσεις με μοτέρ εσωτερικής καύσης.
 

Toyota
moto