Η Aston Martin έχει ξεκινήσει την παραγωγική διαδικασία της DB5 Goldfinger.

H DB5 θα είναι εξοπλισμένη με πολλά από τα συστήματα που είχε στη διάθεσή του ο Βρετανός πράκτορας!

Η Aston Martin υπόσχεται ότι όλα τα νεοκατασκευασμένα αυτοκίνητα θα είναι «πιστές αντιγραφές της DB5 που εμφανίζονται στην ταινία».

Στην παραγωγή η DB5 του James Bond (+vid)

1.833 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2019)

Η Aston Martin έχει ξεκινήσει την παραγωγική διαδικασία της DB5 Goldfinger, η οποία για όποιους δεν γνωρίζουν είναι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο James Bond στην ομώνυμη ταινία και μάλιστα θα είναι εξοπλισμένη με πολλά από τα συστήματα που είχε στη διάθεσή του ο Βρετανός πράκτορας!

Η Aston Martin στην προσπάθεια αυτή δεν είναι μόνη της, καθώς συνεργάζεται τόσο με την EON Production, όσο και με τον ειδικό εφέ των ταινιών του James Bond, Chris Corbould προκειμένου να δώσουν στις 25 μονάδες που σκοπεύουν να κατασκευαστούν πολλά από τα συστήματα που είχε στην ταινία το αρχικό μοντέλο.
 
Όπως φαίνεται όταν το μοντέλο κατασκευαστεί θα μπορεί να αφήνει πυκνό καπνό στο πίσω μέρος για να δυσκολεύει την ορατότητα στους διώκτες του, ενώ θα είναι ικανό να ρίχνει λάδι στο δρόμο για να γλιστρούν. Τα φωτιστικά σώματα θα πέφτουν και πυροβόλα όπλα θα κάνουν την εμφάνισή τους, οι πινακίδες θα μπορούν να περιστρέφονται, ενώ το πίσω παρμπρίζ δεν θα μπορούν να το διαπεράσουν οι σφαίρες.
 
Στο εσωτερικό, θα υπάρχει προσομοιωμένη οθόνη ραντάρ, τηλέφωνο στην πόρτα του οδηγού, χώρος κάτω από τα καθίσματα για την αποθήκευση όπλων κ.α.
 
Η Aston Martin υπόσχεται ότι όλα τα νεοκατασκευασμένα αυτοκίνητα θα είναι «πιστές αντιγραφές της DB5 που εμφανίζονται στην ταινία» με κάποιες «μικρές τροποποιήσεις» για να διασφαλίσει ότι πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις της μάρκας για ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία. Αυτό σημαίνει επίσης ότι και οι 25 μονάδες θα είναι βαμμένες σε ασημένιο χρώμα (Silver Birch), όπως και το αρχικό αυτοκίνητο του James Bond.
 
Τέλος, το κόστος απόκτησης για κάθε μία DB5 ανέρχεται στα 2,75 εκατομμύρια λίρες (περίπου 3.185.000 ευρώ), με τις πρώτες παραδόσεις να προγραμματίζονται για το επόμενο έτος.
 

SPRING SEAT
citroen