Στην παραγωγή τα Audi Q8 e-tron και Q8 e-tron Sportback

Στην παραγωγή τα Audi Q8 e-tron και Q8 e-tron Sportback

1.686 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2022)

Την παραγωγή των Q8 e-tron και Q8 e-tron Sportback στο εργοστάσιό της στις Βρυξέλλες ξεκίνησε η Audi.

Ετοιμάζονται τα πρώτα Q8 e-tron

Η Audi ξεκίνησε την παραγωγή των Q8 e-tron και Q8 e-tron Sportback στο εργοστάσιό της στις Βρυξέλλες του Βελγίου στις 14 Δεκεμβρίου, κάτι που γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Παράγει ηλεκτρικά από το 2018

Από το 2018, το εν λόγω εργοστάσιο έχει κατασκευάσει περίπου 160.000 μονάδες του πρώτου ηλεκτρικού παραγωγής της Audi, του e-tron SUV. Μόνο το 2021, η Audi κατασκεύασε στις Βρυξέλλες 43.866 αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα e-tron και e-tron Sportback, τα οποία στην ανανεωμένη τους εκδοχή έχουν προσθέσει και το όνομα του Q8.

Αυξάνει την παραγωγή το εργοστάσιο της Audi στις Βρυξέλλες

Η παραγωγή αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά το επόμενο έτος, καθώς το Audi Q4 e-tron θα κατασκευάζεται επίσης στο εργοστάσιο από το δεύτερο εξάμηνο του 2023 με ρυθμό περίπου 70 μονάδες την ημέρα. Το Q4 e-tron κατασκευάζεται αυτήν τη στιγμή αποκλειστικά στο εργοστάσιο του Ομίλου Volkswagen στο Zwickau της Γερμανίας. Μέχρι τότε, το εργοστάσιο θα έχει χρόνο να αυξήσει την παραγωγή των Audi Q8 e-tron και Q8 e-tron Sportback, που όπως προαναφέραμε είναι ουσιαστικά οι ανανεωμένες και μετονομασμένες εκδόσεις των e-tron και e-tron Sportback.

Στις αγορές τον Φλεβάρη του 2023

Θυμίζουμε πως τα Q8 e-tron και Q8 e-tron Sportback, που παρουσιάστηκαν τον περασμένο μήνα θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο του 2023. Οι τιμές στη Γερμανία θα ξεκινούν από 74.400 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
ΚΤΕΟ
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel