• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Jeep Yuntu Concept κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Σαγκάης. Διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων και είναι το μεγαλύτερο crossover της εταιρείας ως τώρα.

Η Jeep δεν αποκαλύπτει τις τεχνικές λεπτομέρειες του πρωτότυπου SUV, αλλά τα σηματάκια «PHEV» υποδηλώνουν την ύπαρξη plug-in hybrid τεχνολογίας, την πρώτη σε μοντέλο της Jeep.

Η τοπική κοινοπραξία GAC-Fiat μάλλον θα φτιάξει την έκδοση παραγωγής του μοντέλου, η οποία όμως ενδέχεται να παραμείνει στην κινέζικη αγορά. Αργότερα ίσως περάσει και στις Η.Π.Α. με τα σήματα της Chrysler.

Οι αντικριστά ανοιγόμενες πόρτες αποκαλύπτουν μια μοναδική καμπίνα με τρεις σειρές καθισμάτων.

Συναντάμε μια τεράστια LCD οθόνη που εκτείνεται από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων ως την κεντρική κονσόλα και από εκεί μέχρι τον συνοδηγό. Οκτώ ακόμα οθόνες υπάρχουν διάσπαρτες, λειτουργώντας ως συστήματα ψυχαγωγίας των επιβατών.

Στην παραγωγή το επταθέσιο Jeep;

Διαβάστηκε από 2042 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/4/2017

Φαίνεται πως το Jeep Yuntu Concept δε θα παραμείνει για πολύ πρωτότυπο, καθώς η κινέζικη κοινοπραξία GAC-Fiat μάλλον θα φτιάξει την έκδοση παραγωγής του μοντέλου. Τι σχεδιάζουν οι Αμερικάνοι για το επταθέσιο SUV τους;

 
Μετά από μια σειρά προωθητικών κινήσεων, το Jeep Yuntu Concept κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Σαγκάης. Διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων και είναι το μεγαλύτερο crossover της εταιρείας ως τώρα. Αισθητικά συνδυάζει την εμβληματική μορφή των Jeep με φουτουριστικά στοιχεία. Διαθέτει λεπτά LED φωτιστικά σώματα, προστατευτικές ποδιές και κρυφές χειρολαβές.
 
Οι αντικριστά ανοιγόμενες πόρτες αποκαλύπτουν μια μοναδική καμπίνα. Συναντάμε μια τεράστια LCD οθόνη που εκτείνεται από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων ως την κεντρική κονσόλα και από εκεί μέχρι τον συνοδηγό. Οκτώ ακόμα οθόνες υπάρχουν διάσπαρτες, λειτουργώντας ως συστήματα ψυχαγωγίας των επιβατών και στις τρεις σειρές καθισμάτων. Το παρόν δίνουν τα ξύλινα διακοσμητικά και οι μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες.
   
Η Jeep δεν αποκαλύπτει τις τεχνικές λεπτομέρειες του πρωτότυπου SUV, αλλά τα σηματάκια «PHEV» υποδηλώνουν την ύπαρξη plug-in hybrid τεχνολογίας, την πρώτη σε μοντέλο της Jeep. Οι πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα κάνουν λόγο πως το Yuntu Concept δε θα παραμείνει πρωτότυπο. Η τοπική κοινοπραξία GAC-Fiat μάλλον θα φτιάξει την έκδοση παραγωγής του μοντέλου, η οποία όμως ενδέχεται να παραμείνει στην κινέζικη αγορά. Αργότερα ίσως περάσει και στις Η.Π.Α. με τα σήματα της Chrysler.