Τα τέσσερα σύντομα κλιπ έχουν τραβηχτεί στην πίστα αγώνων της Ferrari στο Fiorano.

Στην πίστα η V6 υβριδική Ferrari (+vids)

1.678 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2020)

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε παρουσιάσει τα νέα πρωτότυπα της Ferrari που δοκιμάζονται στο δρόμο εξοπλισμένα με ένα υβριδικό σύστημα κίνησης και όπως φαίνεται μέσα από τέσσερα βίντεο, η ιταλική φίρμα από το δρόμο πέρασε στην πίστα, αυξάνοντας τον δείκτη δυσκολίας των δοκιμών.


Τα τέσσερα σύντομα κλιπ που εμφανίζονται μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram έχουν τραβηχτεί στην πίστα αγώνων της Ferrari στο Fiorano. Αν και η απόσταση είναι αρκετά μεγάλη και δεν μπορούμε να διακρίνουμε καθαρά, φαίνεται πως τα δοκιμαστικά μοντέλα τις πίστας είναι τα ίδια με αυτά που είχαν κάνει την εμφάνισή τους πριν από λίγες ημέρες στους ιταλικούς δημόσιους δρόμους.
 
Φυσικά ούτε για το σύστημα κίνησης μπορούμε να ορκιστούμε, ωστόσο δεδομένης της ομοιότητας, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως τα πρωτότυπα φέρουν το νέο υβριδικό σύστημα της Ferrari με έναν V6 κινητήρα.   
 
Θυμίζουμε πως σκοπός της εταιρείας είναι μέσα στο 2020 να παρουσιάσει ακόμα δύο καινούργια μοντέλα. Δεν χωράει αμφιβολία πως το ένα είναι το SUV της μάρκας, η Ferrari Purosangue που προορίζεται για να κυκλοφορήσει το 2022. Από κει και πέρα για το δεύτερο κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά. Φήμες πάντως θέλουν να πρόκειται είτε για την SF90 Stradale Spider, είτε για κάποιο υβριδικό μοντέλο (από αυτά που δοκιμάζονται) που θα τοποθετηθεί κάτω από την SF90.
 
Κλείνοντας να σημειωθεί πως η ιταλική φίρμα έχει ξεκαθαρίσει πως αν και εξετάζει μικρότερα και «καθαρότερα» συστήματα κίνησης θα κάνει ό, τι μπορεί για να διατηρήσει το V12 μοτέρ ζωντανό.
 

Hyundai
OPEL