3 φωτογραφίες »

Στην πίστα με το ακριβότερο Νissan GT-R (+vid)

3.736 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2020)

Το ακριβότερο και ισχυρότερο GT-R που έχει βγει ποτέ από στα σπλάχνα της Nissan μπήκε στην πίστα για να δείξει τις δυνατότητές του. Πάρτε μάτι.


Τα πλάνα του νέου Nissan GT-R50 από την ιταλική πίστα «Tazio Nuvolari» στην Cervesina ήρθαν στην δημοσιότητα από την Nissan ένα μήνα περίπου μετά το επίσημο δημόσιο ντεμπούτο του μοντέλου παραγωγής.

Κάτω από το νέο Nissan GT-R50 από την Italdesign, κρύβεται ένας πραγματικός θησαυρός! Βασιζόμενη στην εμπειρία των αγώνων GT3 της Nissan, η NISMO ενίσχυσε τον συναρμολογημένο στο χέρι κινητήρα V638RETT V6 3,8 λίτρων, που για την περίσταση αποδίδει 720 ίππους και 780 Nm ροπής, κάνοντας το μοντέλο, το πιο γρήγορο εργοστασιακό GT-R που έχει βγάλει ποτέ από τα σπλάχνα της η εταιρεία.

Το GT-R50 αναμένεται να κατασκευαστεί σε μόλις 50 μονάδες, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή, αν όχι όλες, οι περισσότερες έχουν ήδη κρατηθεί από πελάτες. Μάλιστα τα πρώτα μοντέλα που θα βγουν από το εργοστάσιο θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες προς το τέλος του έτους και στις αρχές του 2021.
 
Το Nissan GT-R50 από την Italdesign κοστίζει 990.000 ευρώ, κάτι που το κάνει πέντε φορές ακριβότερο από το GT-R Nismo στο οποίο βασίζεται.
 
 

Toyota
moto