2 φωτογραφίες »

Στην πίστα βρίσκονται πλέον τα δοκιμαστικά μοντέλα του υπεραυτοκίνητου, Pininfarina Battista.

Στην πίστα το Pininfarina Battista

1.727 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2020)

Στην πίστα βρίσκονται πλέον τα δοκιμαστικά μοντέλα του υπεραυτοκίνητου, Pininfarina Battista, το οποίο συνεχίζει να εξελίσσεται και μάλιστα υπό την εποπτεία ενός πρώην οδηγού της Formula 1.

Το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό hypercar, που είδαμε για πρώτη φορά επίσημα πριν από περίπου ένα έτος, συνεχίζει να αναπτύσσεται με τη βοήθεια του πρώην οδηγού της F1, Nick Heidfeld, ο οποίος θα βοηθήσει επίσης τους μελλοντικούς του ιδιοκτήτες να εξοικειωθούν με το καινούργιο ηλεκτρικό τους μοντέλο. Αν για πολλούς η αυθεντία του Heidfeld δεν λέει κάτι, τότε ίσως το όνομα του επικεφαλής εξέλιξης, Rene Wollmann, που μεταξύ άλλων έχει συνδεθεί με αυτοκίνητα όπως οι Mercedes SLS AMG Electric Drive και Mercedes AMG One, να βάλει τέλος στους όποιους ενδοιασμούς υπάρχουν για το αν το Battista θα είναι κάτι παραπάνω από ένα υπεραυτοκίνητο.
 
Μάλιστα τα δοκιμαστικά μοντέλα συνεχίζουν να περνούν από τεστ και σύμφωνα με την εταιρεία το σύστημα κίνησης και ανάρτησης του Battista έχει ανταποκριθεί όπως ακριβώς αναμένονταν. Παράλληλα ένα ακόμα στοιχείο που χαροποιεί τους ανθρώπους της φίρμας είναι πως ακόμα καλύτερα απ` ότι αναμένονταν ήταν τα αποτελέσματα των αεροδυναμικών εξετάσεων που πέρασε το αυτοκίνητο μέσα στις σήραγγες.
 
Θυμίζουμε πως το σύστημα κίνησης του Battista θα προέρχεται από τη Rimac και θα έχει την ισχύ 1.900 ίππων και 2.300 Nm ροπής. Κατά την παρουσίαση του μοντέλου είχε αναφερθεί πως το 0-100 χλμ./ώρα θα γίνονταν σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα θα ανέρχονταν πάνω από τα 350 χλμ./ώρα.
 
Το Battista θα βρίσκεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης για να γιορτάσει τα 90α γενέθλια της Pininfarina.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda