4 φωτογραφίες »

Το μοντέλο θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου.

Στην τελική ευθεία το νέο Jeep Grand Wagoneer

2.294 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2021)

Το καινούργιο Jeep Grand Wagoneer βρίσκεται μία «ανάσα» από το να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του και έτσι η μάρκα συνεχίζει την διαδικασία δημοσίευσης teaser εικόνων, μέχρι να προχωρήσει στην πλήρη παρουσίαση του νέου SUV σε λίγα 24ωρα.


Το ολοκαίνουργιο Jeep Grand Wagoneer, έχοντας μαζί του και το μικρότερο Wagoneer, αναμένεται να πραγματοποιήσουν την επίσημη πρεμιέρα τους στις 11 Μαρτίου. Παρά το γεγονός πως απομένουν λίγες ώρες για την πρεμιέρα, η Jeep κάνοντας χρήση των social media συνεχίζει να κρατά το κοινό της σε εγρήγορση δημοσιεύοντας νέες εικόνες teaser τόσο από το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό.    
 
Κοιτώντας τις νέες εικόνες από το μοντέλο παραγωγής, επιβεβαιώνεται το γεγονός πως η μάσκα θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από αυτή του πρωτότυπου, ενώ το ίδιο ακριβώς παρατηρούμε και στους πλευρικούς καθρέπτες. Παράλληλα η Jeep μας δείχνει ξανά τα LED φώτα ημέρας που... «υπεργραμμίζουν» του επίσης LED προβολείς που έχουν τοποθετηθεί οριζόντια ως συνέχεια της μάσκας.
 
Οι εικόνες από την καμπίνα παρουσιάζουν τα διάτρητα δερμάτινα καθίσματα, ενώ αποκαλύπτουν πως το μοντέλο θα διαθέτει ένα σύστημα ήχου που συνοδεύεται από ηχεία με την υπογραφή της McIntosh. Από κει και πέρα, αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πόσες από τις 7 οθόνες που είδαμε στο εσωτερικό του πρωτότυπου θα υπάρξουν και στο μοντέλο παραγωγής. Αν μεταφερθούν όλες τότε θα έχουμε μία 12,3 ιντσών ως πίνακα οργάνων, μια 10,3 ιντσών μπροστά στον συνοδηγό και μία στο κέντρο του ταμπλό 12,1 ιντσών για το σύστημα infotainment. Από κάτω της θα υπάρχει οθόνη 10,3 ιντσών για άλλες ρυθμίσεις, ενώ στο κέντρο του πίσω μέρους ήταν τοποθετημένη μια οθόνη μεγέθους 10,3 ιντσών και πίσω από τα μπροστινά καθίσματα άλλες δύο οθόνες 10,1 ιντσών η καθεμία. 
 
Τέλος το πρωτότυπο εξοπλίζονταν από ένα plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο ωστόσο η Jeep δεν είχε ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες προς το παρών.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda