• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η ανακοίνωση έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνοδεύτηκε από ένα βίντεο teaser.

Στις 30/6 το ηλεκτρικό Citroen e-C4 (+vid)

1.936 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/6/2020

Η παρουσίαση του νέου Citroen C4 έχει οριστεί για τις 30 Ιουνίου και μαζί της θα γίνει και αυτή του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου που θα λάβει την ονομασία e-C4, όπως γνωστοποίησε η εταιρεία.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: Βρες ΕΔΩ τιμές, νέα μοντέλα, κόστος χρήσης & όλα όσα πρέπει να ξέρεις


Η ανακοίνωση, η οποία έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνοδεύτηκε από ένα βίντεο teaser που παρουσίασε το 3D λογότυπο του αυτοκινήτου. Η ονομασία e-C4 θα χρησιμοποιηθεί από το ηλεκτρικό μοντέλο και θα ακολουθήσει αυτή του C4 που θα υιοθετήσουν οι εκδόσεις που θα εξοπλίζονται από κινητήρα εσωτερικής καύσης.
 
Αναφορικά με το μοντέλο, θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMP του Ομίλου PSA και όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν θα αποτελέσει τον αντικατάσταση του C4 Cactus. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ολοκαίνουργιο C4 θα έχει μακρύτερο μεταξόνιο σε σύγκριση με τον προκάτοχό του και τα μικρότερα Peugeot 2008, 208, DS3 Crossback και Opel Corsa. Αυτό θα μεταφραστεί σε περισσότερο χώρο για τα πόδια των επιβατών και σε μεγαλύτερης χωρητικότητας πορτμπαγκάζ.
 
Στο εσωτερικό, το ταμπλό πιστεύεται ότι είναι παρόμοιο με αυτό του τελευταίου 2008, ενώ αρκετά θα είναι τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά όπως τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού και φυσικά το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
  
Περισσότερα και επίσημα νέα στις 30 Ιουνίου, όταν και θα δούμε τη νέα πρόταση της Citroen στα μικρομεσαία.

21 διαθέσιμα άρθρα για CITROEN  C4