Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Στις 3/2 το ντεμπούτο το ολοκαίνουριου DS 4

3.579 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2021)

Το νέο DS 4 θα κάνει ντεμπούτο στις αρχές του επόμενου μήνα με πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό και πολύ μοντέρνο σχεδιασμό.

autotriti team


Mετά τον ερχομό του DS 7 Crossback, το DS 3 Crossoback και το DS 9, η γαλλική φίρμα ανακοίνωσε πως σύντομα η γκάμα της θα περιλαμβάνει και ένα ακόμη μοντέλο, το νέο DS 4 που, όπως έγινε γνωστό, θα κάνει ντεμπούτο στις 3 Φεβρουαρίου.

To νέο DS 4 θα βασίζεται στην πλατφόρμα EMP2 και θα προσφερθεί με Plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο. Ένας τετρακύλινδρος κινητήρας 180 ίππων με turbo, συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 110 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT8, παρουσιάζοντας συνδυασμένη ισχύ 225 ίππων. 

Mε το νέο αυτοκίνητο η DS θέλει να καλύψει το κενό ανάμεσα στο DS 3 και DS 7 Crossback ενώ η μάρκα πιστεύει πως θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων όσων δεν θέλουν να αγοράσουν ένα ακόμη SUV. Το «4άρι» θα φέρει την DS σε μια νέα εποχή σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό και τον τεχνολογικό εξοπλισμό, αφού τον Δεκέμβριο η φίρμα αποκάλυψε όλα τα συστήματα με τα οποία θα είναι διαθέσιμο το μοντέλο, με την λίστα να είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Μερικά από τα συστήματα αυτά θα είναι το DS ACTIVE SCAN SUSPENSION,  η ελεγχόμενη με τη συνδρομή κάμερας καταγραφή δεδομένων, ώστε οι επιβάτες του νέου DS 4 να απολαμβάνουν αυξημένη άνεση ανεξάρτητα από την κατάσταση του δρόμου και το DS SMART TOUCH, μια τεχνολογία με την οποία μπορεί να αλληλεπιδρά ο οδηγός με την οθόνη χωρίς να την ακουμπήσει απλά με μια κίνηση του χεριού. Η οθόνη αναγνωρίζει επίσης κανονικές κινήσεις που χρησιμοποιούνται σε tablet και smartphones, όπως μεγέθυνση, σμίκρυνση και ανίχνευση χειρογράφου.
 

FORD
MG