Aυτή δε θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε το «γιατρό» στο DTM.

Στο DTM το 2020 ο Valentino Rossi

1.638 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2019)

Η απόφαση να αφήσει για λίγο τους δύο τροχούς για χάρη των τεσσάρων επιβεβαιώθηκε και ο διάσημος αναβάτης του Moto GP, Valentino Rossi, το 2020 θα αγωνιστεί σε έναν από τους αγώνες του DTM.

Αν και αυτή δε θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε το «γιατρό» στο DTM, καθώς στο 2006 κάθισε πίσω από το τιμόνι μίας Mercedes CLK με την οποία έτρεξε στην πίστα του Silverstone, δεν παύει να είναι ένα αθλητικό γεγονός που προσελκύει το ενδιαφέρον των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέσα του εξωτερικού, αυτοί που είναι υπαίτιοι της απόφασης του εννέα φορές πρωταθλητή του MotoGP να ξανατρέξει σε αγώνα DTM, είναι ο πρώην πιλότος της F1, Gerhard Berger και ο οδηγός του WRC, Sebastian Ogier. Οι δύο άντρες σε μία συνάντηση που είχαν με τον Rossi, φαίνεται πως επιστράτευσαν την πειθώ τους και έτσι ο Ιταλός θρύλος είπε το ναι.
 
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες ή πληροφορίες σχετικά με το ποια ομάδα θα φιλοξενήσει το «γιατρό». Ωστόσο και αυτό θα ξεκαθαρίσει στο άμεσω μέλλον.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως εκτός του Valentino Rossi και ο Andrea Dovizioso αγωνίστηκε στο DTM, μέσω της Audi Sport, οδηγώντας ένα αγωνιστικό μοντέλο στην πίστα του Misano.  

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda