Το πρωτότυπο της κάμπριο LC στην Ευρώπη αποκάλυψε η Lexus.

Οι δυναμικές γραμμές είναι βασικό μέρος του σχεδιασμού.

Η Lexus δεν κάνει καμία απολύτως αναφορά στα μηχανικά σύνολα.

Το πρωτότυπο χωρίς καμουφλάζ.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ στις αρχές του 2019 το concept της LC κάμπριο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά.

Στο Goodwood το πρωτότυπο της Lexus LC κάμπριο

1.561 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2019)

Το πρωτότυπο της κάμπριο LC στην Ευρώπη αποκάλυψε η Lexus, στο πλαίσιο του Goodwood Festival Of Speed.

Αν και το μοντέλο παρουσιάστηκε έχοντας πλήρες καμουφλάζ στο αμάξωμα, ουσιαστικά έχει κάνει την εμφάνισή του και χωρίς αυτό. Συγκεκριμένα αυτό συνέβη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ στις αρχές του 2019, όπου το concept της LC κάμπριο αποκαλύφθηκε χωρίς να διαφέρει σε σχέση με το τρέχον μοντέλο.
 
Κοιτώντας το νέο πρωτότυπο μέχρι να φτάσουμε στο σημείο της οροφής, βλέπουμε πως δεν έχει κάποια σημαντική αλλαγή στο σχεδιασμό σε σχέση με την LC κουπέ. Ωστόσο η ύπαρξη της οροφής ανάγκασε τους σχεδιαστές να δημιουργήσουν ένα νέο οπίσθιο μέρος. Οι δυναμικές γραμμές είναι βασικό μέρος του σχεδιασμού, με τις δύο βασικές να ξεκινούν από το πίσω μέρος των θυρών και να καταλήγουν δίπλα από τις δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Η Lexus δεν κάνει καμία απολύτως αναφορά στα μηχανικά σύνολα ή σε κάποια από τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά με τα οποία θα εξοπλίζεται το μοντέλο, ωστόσο από την αποκάλυψη του concept γνωρίζουμε τις διαστάσεις. Η LC κάμπριο θα έχει μήκος 4.770 χιλιοστά, πλάτος 1.920 χιλιοστά, ύψος 1.340 χιλιοστά, ενώ το μεταξόνιο υπολογίζεται στα 2.870 χιλιοστά.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως το 2016 στο ίδιο γεγονός είχε κάνει το ντεμπούτο της η LC κουπέ.    

PEIRAIOS LEASING
NISSAN