6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο Hyundai Casper «πέφτει» και το κάθισμα του οδηγού

6.757 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2021)

Η Hyundai παρουσίασε το εσωτερικό του νέου της μίνι SUV Casper, εντυπωσιάζοντας το κοινό αφού τόσο το κάθισμα του συνοδηγού όσο και του οδηγού μπορούν να αναδιπλωθούν!

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη στιγμή που η Hyundai παρουσίασε το νέο της SUV, στο οποίο έδωσε την ονομασία Casper. Χτισμένο πάνω στην πλατφόρμα K1 της Hyundai, στην οποία βασίζονται τα Hyundai i10 και Kia Picanto, το νέο μίνι SUV της εταιρείας έχει εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις: μήκος 3.595 χλστ., πλάτος 1.595 χλστ. και ύψος 1.575 χλστ., ενώ το μεταξόνιό του μετράται στα 2.400 χλστ.. 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
«Πέφτει» και το κάθισμα του οδηγού
Σε πρώτη φάση η κορεατική μάρκα είχε παρουσιάσει εικόνες μόνο από το εξωτερικό μέρος, ωστόσο οι νέες εικόνες που κυκλοφόρησαν από τη Hyundai παρουσιάζουν και το εξαιρετικά ευέλικτο εσωτερικό. Όπως υπογραμμίζεται από τη μάρκα η δεύτερη σειρά καθισμάτων μπορεί να μετακινηθεί μπροστά και πίσω κατά 160 χιλιοστά, ενώ πέραν την δυνατότητας αναδίπλωσής τους, όπως ακριβώς και τα μπροστινά καθίσματα, τα πίσω κλίνουν επίσης έως και 39 μοίρες. Σε περίπτωση που κάποιος «ρίξει» όλα τα καθίσματα το αυτοκίνητο μπορεί να φιλοξενήσει αντικείμενα μήκος έως και 2.059 χιλιοστά. Όταν πάλι τα πίσω καθίσματα έχουν τραβηχτεί μπροστά ο χώρος αποσκευών μπορεί να φιλοξενήσει 301 λίτρα.
 
Χωρίς την κλασική κεντρική κονσόλα
Μπορεί το μικροσκοπικό Casper να έχει αντιστοίχως μικρή σε διαστάσεις καμπίνα, όμως η η Hyundai δεν τσιγκουνεύεται την ασφάλεια καθώς κατάφερε να την εξοπλίσει με 7 αερόσακους που συνοδεύουν μία μεγάλη γκάμα συστημάτων υποστήριξης οδηγού και ασφάλειας. Από κει και πέρα, σε μια προσπάθεια να γίνει η καμπίνα λίγο πιο ευρύχωρη, δεν υπάρχει κεντρική κονσόλα ανάμεσα στα καθίσματα, καθώς αντικαταστάθηκε από ένα μικρό υποβραχιόνιο με δύο θήκες ποτηριών τοποθετημένες από κάτω.
 
Ίσως το δούμε στην Ευρώπη ως ηλεκτρικό
Το λιλιπούτειο SUV αρχικά θα προσφερθεί στην αγορά της Κορέας και της Ινδίας, ωστόσο οι φήμες που αναφέρουν ότι αργότερα θα έρθει και στην Ευρώπη είναι κάτι περισσότερο από πολλές. Μάλιστα λέγεται πως στην Ευρώπη πιθανότατα θα φτάσει ως ηλεκτρικό, αφήνοντας εκτός τον γνώριμο 1.000άρη κινητήρα σε ατμοσφαιρική και turbo έκδοση με ιπποδυνάμεις από 76 έως και 100 ίππους που θα το εξοπλίζουν στην Κορέα, όπως και τον ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα των 1,2 λίτρων που αποδίδει 84 άλογα και θα διατίθεται στην αγορά της Ινδίας. 

Εξαιρετικά ευέλικτη η καμπίνα του μικροσκοπικού SUV!
Η Hyundai παρουσίασε το εσωτερικό του νέου της μίνι SUV Casper, εντυπωσιάζοντας το κοινό αφού και το κάθισμα του οδηγού μπορεί να αναδιπλωθεί.
Θα θέλατε το Casper στην Ευρώπη; Πιστεύετε πως θα ανέβαζε ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις της Hyundai;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
NISSAN