Στο Λονδίνο η Ferrari F8 Tributo! (+video)

2.057 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2019)

Με τέτοια εμφάνιση και έχοντας γίνει γνωστές ήδη οι κορυφαίες της επιδόσεις, δεν γινοταν να μην προσέξει κάποιος την Ferrari F8 Tributo στην πρώτη της επίσκεψη στο Λονδίνο.

Tα πρώτα χιλιόμετρα στους δρόμους του Λονδίνου έκανε η νέα Ferrari F8 Tributo, λίγο μετά την επίσημη παρουσίασή της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, τραβώντας όλα τα βλέμματα χάρη στην εμφάνισή της και στον ήχο του μοτέρ δίπλα σε μια αντιπροσωπεία της μάρκας στο South Kensington.

Η ισχύς της F8 Tributo πηγάζει από έναν twin-turbo κινητήρα χωρητικότητας 3,9 λίτρων με απόδοση που φτάνει τα 720 άλογα και τα 770 Νm ροπής (50 άλογα και 10 Νm περισσότερα από την τωρινή GTB) με το σπριντ από στάση μέχρι τα 100 χλμ./ώρα να γίνεται σε 2,9 δευτερόλεπτα (0,1 πιο γρήγορα από την GTB). H μέγιστη τελική της ταχύτητα είναι ίδια με αυτή της Pista στα 340 χλμ./ώρα, ενώ η φίρμα υπόσχεται πως έχει εξαλείψει το turbo lag.
 
Οι καλύτερες επιδόσεις δεν είναι μόνο αποτέλεσμα της μεγαλύτερης ισχύος αλλά και επειδή η Ferrari φρόντισε να φτάσει στο συνολικό βάρους της F8 Tributo στα 1.330 κιλά, κάτι που σημαίνει πως είναι 40 κιλά ελαφρύτερη από την 488 GTB. To νέο supercar είναι επίσης 10% πιο αεροδυναμικό, ενώ η νέα του σχεδιαστική γλώσσα έχει πολλά κοινά στοιχεία με την 308 GTB.

Δείτε το video.
 

NEO TRAFIC
skoda