Αυτή η νέα γενιά vans έχει ήδη σημειώσει εμπορική επιτυχία.

Στο PSA Groupe το «International Van of the Year»

1.926 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2018)

Τα Peugeot Partner, Citroën Berlingo και Opel Combo πήραν το βραβείο «International Van of the Year» στην φετινή ΙΑΑ.

Κάθε λόγο να γιορτάζει έχει πλέον το PSA Groupe αφού στην ΙΑΑ που γίνεται αυτές τις μέρες στο Ανόβερο, ο γαλλικός όμιλος πήρε το βραβείο International Van of the Year 2019 για τα Peugeot Partner, Citroën Berlingo Van και Opel Combo van.

Αυτή η νέα γενιά vans έχει ήδη σημειώσει εμπορική επιτυχία, παίρνοντας την πρώτη θέση στο ευρωπαϊκό πόντιουμ το 2017 με την τρέχουσα έκδοση του Peugeot Partner, ακολουθούμενη από το Citroën Berlingo Van στην τρίτη θέση, μετά από δέκα χρόνια στην αγορά.
 
Για τον Jarlath Sweeney, πρόεδρο της κριτικής επιτροπής IVOTY, η νέα σειρά είναι «η σημαντικότερη μικρή εξέλιξη στα van εδώ καιχρόνια». Σχολιάζοντας την απόφαση της κριτικής επιτροπής, πρόσθεσε: «Το κοινό πρόγραμμα για τα τέσσερα brands του Groupe PSA, το Peugeot Partner, το Citroën Berlingo Van, το Vauxhall Combo και το Opel Combo, προσπαθεί να ωφελήσει οικονομικά τον ιδιοκτήτη ή τον διαχειριστή του στόλου. Η δημιουργία του συστήματος προειδοποίησης υπερφόρτωσης είναι μια μεγάλη πρωτοβουλία, καθώς θα διασφαλίσει την ασφάλεια. Η διαθεσιμότητα δύο εκδόσεων με διαφορετικό μεταξόνιο είναι ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός.  Συνολικά, πρόκειται για ένα εξαιρετικό πακέτο»

«Το Groupe PSA είναι πολύ υπερήφανο που κέρδισε αυτό το διάσημο διεθνές βραβείο, το οποίο αναγνωρίζει την εμπειρία μας και τη θέση μας στην αγορά. Με αυτή τη νέα γενιά van, πετύχαμε ένα κρίσιμο στόχο στην ανανέωση της επαγγελματικής γκάμας μοντέλων μας, σύμφωνα με τις φιλοδοξίες μας για εμπορικά οχήματα ως μέρος του στρατηγικού σχεδίου Push to Pass», δήλωσε ο Carlos Tavares, Πρόεδρος του Groupe PSA.

Η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης αποτελείται απο δημοσιογράφους από 25 χώρες και εκδότες από ανεξάρτητα περιοδικά ειδικευμένα σε ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.

Mercedes
Audi