Ένα νέο κατασκοπευτικό βίντεο δείχνει την 718 Boxster Spyder.

Στο Ring η Porsche 718 Boxster Spyder (+vid)

2.078 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2019)

Μετά από την εμφάνιση της Porsche 718 Cayman GT4 στην πίστα του Nürburgring, ένα νέο κατασκοπευτικό βίντεο δείχνει την κάμπριο «αδερφή» της 718 Boxster Spyder.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, η 718 Boxster Spyder θα είναι μηχανικά πανομοιότυπη με την 718 Cayman GT4. Η μεγάλη διαφορά θα είναι η οροφή, όπου το κάμπριο μοντέλο θα υιοθετήσει μία μαλακή υφασμάτινη οροφή η οποία θα ανοιγοκλείνει χειροκίνητα προκειμένου να διατηρηθεί το μοντέλο όσο το δυνατόν ελαφρύτερο.
 
Σε ότι αφορά το μηχανικό σύνολο των 718 Boxster Spyder και 718 Cayman GT4 εξακολουθεί να είναι μυστήριο, καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες παρα μόνο φήμες. Το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι ότι αμφότερα τα μοντέλα θα υιοθετήσουν το μηχανικό σύνολο της 718 Cayman GT4 Clubsport. Αν αυτό ισχύσει τότε η «καρδιά» των δύο μοντέλων θα είναι ένα εξακύλινδρος κινητήρας 3,8 λίτρων, που αποδίδει 425 ίππους και 425 Nm ροπής.
 
Παρ όλα αυτά υπάρχουν αναφορές που ισχυρίζονται ότι τελικά οι άνθρωποι της γερμανικής μάρκας θα προσαρμόσουν μια λιγότερο ισχυρή έκδοση του εξακύλινδρου κινητήρα 4,0 λίτρων που βρίσκεται στην  911 GT3.
 
Όπως και να έχει οι 718 Boxster Spyder και 718 Cayman GT4 θα έχουν μεγάλη ισχύ, αλλά αυτό δεν θα είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό. Μία σκληρότερη ανάρτηση θα βοηθήσει τον χειρισμό τους στην πίστα, ενώ βελτιωμένα θα είναι τα φρένα και πιο ελαφριά τα πάνελ του αμαξώματος, κατεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των κιλών.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό, θα χαρακτηρίζεται σπαρτιάτικο και θα είναι εμπνευσμένο από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
 
Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα παρουσιαστεί η 718 Boxster Spyder, ενώ φήμες θέλουν την 718 Cayman GT4 να εμφανίζεται στο Goodwood Festival of Speed ​​τον Ιούλιο.  
 

Mercedes
test center