Στο Silverstone θα λαμβάνουν χώρα οι δοκιμές της Aston Martin.

Στο Silverstone οι δοκιμές της Aston Martin

2.401 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2018)

Σε μία πασίγνωστη πίστα θα πραγματοποιεί τις δοκιμές των νέων μοντέλων της η Aston Martin. Ο λόγος για την πίστα του Silverstone.

Η έδρα του Βρετανικού Grand Prix, η πίστα του Silverstone, θα αποτελέσει τη δοκιμαστική και αναπτυξιακή τοποθεσία της βρετανικής μάρκας, όπου θα δοκιμάζονται τα νέα μοντέλα που θα φέρουν το λογότυπο της Aston Martin, αλλά και της Lagonda, όπως γνωστοποίησε με  κάθε επισημότητα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin, Andy Palmer.
 
«Η εταιρεία αυτό το διάστημα επενδύει στην ανάπτυξη των αυτοκινήτων Aston Martin και Lagonda και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που μπορούμε τώρα να βρεθούμε στο Silverstone για τη δοκιμή και την ανάπτυξη των μοντέλων», είπε αρχικά ο ισχυρός άντρας της φίρμας, για να έρθει με τη σειρά του ο Matt Becker, επικεφαλής του τμήματος μηχανικής, να συμπληρώσει.
«Κάθε πραγματική εταιρία αυτοκινήτων επιδόσεων χρειάζεται μία πίστα και δεν μπορώ να σκεφτώ πιο κατάλληλη από το Silverstone. Είναι η ιδανική θέση για την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς των Aston Martin».
 
Έχοντας πλέον πρόσβαση και στη συγκεκριμένη πίστα, η Aston Martin μετρά πλέον 10 διαφορετικά σημεία εντός του Ηνωμένου Βασιλείου, που μπορεί να πραγματοποιήσει τις δοκιμές των αυτοκινήτων της, ενώ παράλληλα με την ανακοίνωση του συγκεκριμένου γεγονότος, γνωστοποιήθηκε πως η μάρκα απέκτησε και ένα νέο γραφείο στο Λονδίνο, το οποίο έχει διαθέσιμες αίθουσες συνεδριάσεων αλλά και χώρους εκδηλώσεων.
 
Μάλιστα ο Andy Palmer, σχολίασε πως «η Aston Martin θα γίνει σύντομα ένας από τους κορυφαίους εργοδότες στην αγορά αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο», υπογραμμίζοντας πώς έχει ως στόχο της έως το 2022 να απασχολεί 5.000 ανθρώπους.   

SPRING SEAT
NISSAN