Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Στο «The Mall Athens» στην έκθεση της Ford το ανανεωμένο Fiesta
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο «The Mall Athens» στην έκθεση της Ford το ανανεωμένο Fiesta

2.929 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2022)

Oι επισκέπτες και φίλοι της Ford έχουν τώρα τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για το ανανεωμένο Fiesta στο γνωστό πολυκατάστημα «The Mall Athens» στο Μαρούσι.

FORD: 610χλμ αυτονομία με μια μόνο φόρτιση

FORD: Εξοικονόμησε 1.873€ σε καύσιμα το χρόνο

FORD: Κερδίστε €10 κλείνοντας on line ραντεβού

Το ανανεωμένο Ford Fiesta στο «The Mall Athens»

Ο σύγχρονος εκθεσιακός χώρος της Ford Motor Ελλάς που για μία ακόμα χρονιά βρίσκεται στον 3ο όροφο του γνωστού πολυκαταστήματος «The Mall Athens» στο Μαρούσι, αποτελεί προορισμό για τους φίλους του αυτοκινήτου αφού στεγάζει μερικά από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της γκάμας Ford.

Ανάμεσα σε αυτά πρωταγωνιστεί το ανανεωμένο Fiesta το οποίο διακρίνεται για το πιο εκφραστικό εξωτερικό σχεδιασμό του, τους εξηλεκτρισμένους κινητήρες της οικογένειας EcoBoost Hybrid που συνδυάζονται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και για τις νέες τεχνολογίες του. 

Με πρόσθετα πακέτα και μία ποικιλία εκδόσεων για όλα τις απαιτήσεις και ανάγκες, το Ford Fiesta εξοπλίζεται με ένα πλήθος τεχνολογιών επόμενης γενιάς, όπως είναι για παράδειγμα οι νέοι προβολείς Matrix LED με αντιθαμβωτική λειτουργία (Glare-Free High Beam), ο προσαρμοζόμενος πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και το σύστημα προειδοποίησης παραβίασης απαγορευτικού σήματος (Wrong Way Alert).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ford Fiesta: Από 18.496 ευρώ, ήπια υβριδικό και σε έκδοση ST

Μια μοναδική εμπειρία Ford στο «The Mall Athens»

Σε μία σύγχρονη και προσεγμένη σε κάθε της πτυχή έκθεση στον 3ο όροφο του «The Mall Athens», η Ford εμπνεύστηκε και δημιούργησε ένα διαδραστικό χώρο εκπαίδευσης και ενημέρωσης για τις νέες τάσεις της αυτοκίνησης με επίκεντρο την ηλεκτροκίνηση και τα πλεονεκτήματά της.

Στην έκθεση της Ford στο «The Mall Athens» οι επισκέπτες μπορούν με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού να επιλέξουν και να διαμορφώσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους, κλείνοντας παράλληλα ένα εξατομικευμένο test drive στον εκπρόσωπο του Επίσημου Δικτύου Ford της επιλογής τους. Εκτός όμως από το νέο Fiesta, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά μερικά από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της γκάμας όπως η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, το Ford Puma ST, αλλά και τις μοναδικές δυνατότητες της συλλεκτικής έκδοσης Stormtrak του σκληροτράχηλου Ranger. 

Διαβάστε περισσότερα για το FORD FIESTA