Η Toyota είναι έτοιμη να παρουσιάσει το Concept-i Ride.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Toyota είναι έτοιμη να παρουσιάσει το Concept-i Ride.

Στο Τόκιο το Concept-i Ride

1.879 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2017)

Μετά το ντεμπούτο του Concept-i στην αρχή του έτους κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES, η Toyota είναι έτοιμη να παρουσιάσει μια έκδοση πόλης του συγκεκριμένου πρωτότυπου, η οποία ονομάζεται Concept-i Ride.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο όπως μπορούμε να δούμε διαθέτει πόρτες, οι οποίες ανοίγουν στο πλάι με αποτέλεσμα να κάνουν πιο εύκολη την πρόσβαση στο αυτοκίνητο για άτομα που βρίσκονται σε αναπηρικό καροτσάκι.

Χάρη στο πολύ μεγάλο άνοιγμα που δημιουργείται, η είσοδος και η έξοδος από το Concept-i Ride είναι πολύ εύκολη

Χάρη στο πολύ μεγάλο άνοιγμα που δημιουργείται, η είσοδος και η έξοδος από το Concept-i Ride είναι πολύ εύκολη

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Χάρη στο πολύ μεγάλο άνοιγμα που δημιουργείται, η είσοδος και η έξοδος από το Concept-i Ride είναι πολύ εύκολη, έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του μέχρι και δύο άτομα, ενώ η κίνηση του γίνεται αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρισμού.
 
Ανοίγοντας την πόρτα το ηλεκτροκίνητο κάθισμα ολισθαίνει αυτόματα προς τα έξω, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τα άτομα που βρίσκονται στο αναπηρικό καροτσάκι να μετακινηθούν στο κάθισμα του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα στον πίσω μέρος υπάρχει αρκετός χώρος για να αποθηκευτεί μια διπλωμένη αναπηρική καρέκλα.
Το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να οδηγηθεί χάρη στη χρήση ενός joystick, το οποίο έχει αντικαταστήσει το τιμόνι, από το οποίο ο οδηγός χειρίζεται τόσο το φρένο όσο και το γκάζι. Αναφορικά με τις διαστάσεις θα πρέπει να τονίσουμε πως το Concept-i Ride έχει μήκος μόλις 2.500 χιλιοστά, πλάτος 1.300 χιλιοστά και ύψος 1.500 χιλιοστά, ενώ διαθέτει αυτονομία κίνησης για 150 χιλιόμετρα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τόσο το Concept-i όσο και το Concept-i Ride θα κάνουν την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο και θα συνοδεύονται από το Concept-i Walk, το οποίο είναι ένα τρίτροχο ηλεκτρικό όχημα που βοηθά τους ανθρώπους να κινούνται με τη βοήθειά του γλιτώνοντας το περπάτημα καθώς σύμφωνα με την Toyota έχει αυτονομία για 20 χιλιόμετρα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEUGEOT NEW EVANS
4green