2 φωτογραφίες »

Η ανανεωμένη Lamborghini Urus αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της εντός του 2021.

Στο δρόμο η Lamborghini Urus Evo (+vid)

2.025 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2021)

Το πρώτο SUV της Lamborghini, η Urus αναμένεται να υποδεχτεί την ανανεωμένη του έκδοση, καθώς πρωτότυπα που εντοπίστηκαν στο δρόμο μαρτυρούν την πρόθεση της ιταλικής μάρκας να φρεσκάρει το δημοφιλές SUV.


Καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της Lamborghini Urus Evo εντοπίστηκαν στο δρόμο κατά τη διάρκεια δοκιμών. Όπως συνέβη στο παρελθόν με την Huracan έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση, η επερχόμενη Lamborghini Urus Evo θα αποτελέσει την ανανεωμένη έκδοση της τρέχουσας Urus. Το ιταλικό σπορ SUV απασχολεί τις παγκόσμιες αγορές από το 2018, όταν και πραγματοποίησε το λαμπερό ντεμπούτο του, για να κλέψει στη συνέχεια τις καρδιές των αγοραστών σημειώνοντας πολύ καλή εμπορική πορεία έως και σήμερα.
 
Πληροφορίες για τα νέα στοιχεία που αναμένεται να δώσει στο μοντέλο η Lamborghini δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο το πλήρες και βαρύ καμουφλάζ συνηγορεί πως οι μηχανικοί της εταιρείας έχουν πραγματοποιήσει σχεδιαστικές βελτιώσεις στο αμάξωμα. Από κει και πέρα αλλαγές θα υπάρξουν και στην καμπίνα, όπου η μάρκα πιθανότητα θα ενισχύσει το τεχνολογικό υπόβαθρό του SUV, με τη φημολογία να αναφέρει πως αυτό θα συμβεί τόσο στον στάνταρ όσο και στο προαιρετικό εξοπλισμό.
 
Το σύστημα κίνησης, τουλάχιστον με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί. Αν ισχύσει στην πράξη κάτι τέτοιο η Urus θα συνεχίσει να κινείται από έναν V8 4,0 λίτρων κινητήρα με δύο turbo και 650 ίππους, που την επιταχύνει από στάση μέχρι τα 100 χλμ./ ώρα σε μόλις 3,6 δεύτερα και τελική ταχύτητα που φτάνει τα 305 χλμ./ ώρα. Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων, ενώ το παρόν δίνει και το σύστημα τετραδιεύθυνσης.
 
Η ανανεωμένη Lamborghini Urus αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της εντός του 2021 για να είναι διαθέσιμη στις αγορές από το 2022.

SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
test center