5 φωτογραφίες »

Στο σφυρί η Toyota Supra του Paul Walker

4.186 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2021)

Το αυτοκίνητο που έγινε σύμβολο στις αρχές του 2000 και μεγάλωσε το μύθο της Supra βρίσκεται τώρα σε δημοπρασία και αναμένεται να φτάσει υψηλότατη τιμή!

Aυτοκίνητο-σύμβολο των ταινιών Fast & Furious ήταν σίγουρα η Toyota Supra του Paul Walker που εμφανίστηκε στα πρώτα φιλμ. Το μοντέλο, μέσω της σειράς αυτής ταινιών, έδωσε σημαντική ώθηση στον χώρο της βελτίωσης και χάρη σε αυτή επίσης, μεγάλωσε ο μύθος γύρω από το όνομά του.

Τώρα, η πορτοκαλί Supra που εμφανίστηκε στην ταινία βρίσκεται προς πώληση από τον οίκο δημοπρασιών Barett-Jackson που αναφέρει πως πρόκειται για το μοντέλο που πρωταγωνίστησε τόσο στην ταινία "The Fast and the Furious" του 2001 όσο και στην "2 Fast 2 Furious" του 2003, προσθέτοντας ότι υπάρχουν διάφορα έγγραφα που το αποδεικνύουν.


Το εσωτερικό.

Το εσωτερικό.


H Supra είναι βαμμένη σε χρώμα Candy Orange, εμπνευσμένο από την Lamborghini Diablo, έχει γραφικά "Nuclear Gladiator" στο πλάι, «φοράει» Bomex bodykit, TRD καπό, APR αεροτομή από αλουμίνιο και 19άρες ζάντες Dazz Motorsport Racing Hart M5.

«Μαμά» δεν είναι σίγουρα η καμπίνα της Supra καθώς χρειάστηκε να τροποποιηθεί για να γίνουν πιο εντυπωσιακά τα πλάνα μέσα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Βλέπουμε πως υπάρχουν aftermarket όργανα, τιμόνι, καθίσματα και επιλογέας ταχυτήτων, όλα όμως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το 2JZ παραμένει πλήρως εργοστασιακός.

Το 2JZ παραμένει πλήρως εργοστασιακός.


Προς έκπληξη αρκετών, ο εξακύλινδρος 2JZ-GTE των 3,0 λίτρων παραμένει πλήρως εργοστασιακός αλλά δυστυχώς για τους αγνούς petrolheads συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 4 σχέσεων που στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στις 17-19 Ιουνίου.
 

Toyota
test center