Η Bugatti La Voiture Noire μας έχει απασχολήσει πολύ πριν κάνει την εμφάνισή της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο.

Αρχικά είχε ειπωθεί πως η μοναδική Bugatti είχε αγοραστεί από τον πρώην πρόεδρο του ομίλου VW, Ferdinand Piech.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται ως ο κάτοχος της Bugatti La Voiture Noire, του πιο ακριβού αυτοκίνητο του κόσμου.

«Στον Ρονάλντο η Bugatti La Voiture Noire»

2.996 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2019)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται ως ο κάτοχος της Bugatti La Voiture Noire, του πιο ακριβού αυτοκινήτου του κόσμου.

Η Bugatti La Voiture Noire μας έχει απασχολήσει πολύ πριν κάνει την εμφάνισή της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο. Πριν δούμε το μοντέλο της γαλλικής φίρμας, γνωρίζαμε πως πρόκειται για ένα και μοναδικό αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα ήταν και το πιο ακριβό στον κόσμο, κοστίζοντας 16,7 εκατομμύρια ευρώ.
 
Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν είχε ποτέ εξακριβωθεί. Αρχικά είχε ειπωθεί πως η μοναδική Bugatti είχε αγοραστεί από τον πρώην πρόεδρο του ομίλου VW, Ferdinand Piech, ωστόσο η ισπανική εφημερίδα Marca έρχεται να υποστηρίξει πως το αυτοκίνητο ανήκει στον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο.
 
Τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η ισπανική Marca είναι αρκετά ενημερωμένη στα θέματα που αφορούν τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ήταν και η ομάδα που αγωνίζονταν για πολλά χρόνια ο Πορτογάλος σταρ, πριν μετακομίσει το προηγούμενο καλοκαίρι στο Τορίνο, για χάρη των «μπιανκονέρι».
 
Αν το δημοσίευμα ισχύει, ο CR7 θα πρέπει να περιμένει μέχρι το 2021 για να παραλάβει τα νέα του Bugatti, η οποία πρέπει ακόμα να τελειοποιηθεί  από τους μηχανικούς της μάρκας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρονάλντο έχει στη συλλογή του μία Veyron Grand Sport, την οποία αγόρασε αφότου η Πορτογαλία κέρδισε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, αλλά και μία Chiron.
 
Για την ιστορία να πούμε πως η ισχύς της La Voiture Noire πηγάζει από τον ίδιο quad-turbo W16 κινητήρα των 8,0 λίτρων που «φοράει» και η Chiron και αποδίδει 1.500 άλογα και 1.600 Νm ροπής, ενώ εξοπλίζεται με μοναδικό ανθρακονημάτινο bodykit σε μαύρο φινίρισμα.

SPRING SEAT
OPEL