• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Όλες οι επεμβάσεις της STI

Αρμονία χρωμάτων στο εσωτερικό

Subaru Forester tS STI

3.189 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/5/2016

Μια ειδική έκδοση Subaru Forester tS θα είναι διαθέσιμη από αυτόν τον Ιούνιο αποκλειστικά για την αγορά της Αυστραλίας. Δείτε τη και πείτε μας αν θα θέλατε να τη δείτε και στη χώρα μας.

 
Με βάση την έκδοση XT Premium, το μοντέλο Forester tS είναι το αποτέλεσμα μια συνεργασίας του εργοστασίου της Subaru και της Subaru Tecnica International (STI). 

Η έκδοση tS περιορισμένης παραγωγής διακρίνεται από μια μαύρη μάσκα εμπρός με το σήμα STI, και περιμετρικά αυτής της μάσκας υπάρχει μια κόκκινη γραμμή, ένα STI μπροστινό σπόιλερ, καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών βαμμένα σε μαύρο χρώμα, μια αεροτομή οροφής, καθώς και STI και TS εμβλήματα. Την εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνουν οι ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών STI Enkei. 


Το Subaru Forester tS έχει δεχτεί πολλές επεμβάσεις από την STI, φοράει αντιστρεπτικές μπροστά και πίσω έχει ενισχυμένο υποπλαίσιο, ενισχυμένα σινεμπλόκ, ελατήρια χαμηλώματος 15 χιλιοστών, βελτιωμένη ανάρτηση, και Brembo φρένα με τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά και διπίστονες πίσω.
 
Στο εσωτερικό του Subaru Forester tS η οροφή έχει μαύρη επένδυση, ο επιλογέας ταχυτήτων είναι σε μαύρο δέρμα με κόκκινες ραφές, ενώ το ίδιο είναι και το τιμόνι. Στις ταπετσαρίες εσωτερικά των πορτών συναντάμε σουέτ μαύρο με κόκκινες ραφές. Το ίδιο ισχύει και για τα καθίσματα που είναι στο σύνολο μαύρα με κόκκινες λεπτομέρειες και ανάγλυφο το STI επάνω τους.

Κάτω από το καπό του δεν συναντάμε διαφορές και μετατροπές. Ο κινητήρας είναι ο 2,0 λτ. τούρμπο με τους 241 ίππους. Το Forester tS είναι διαθέσιμο στην Αυστραλία σε τρία χρώματα, λευκό, μαύρο και μπλε. Η περιορισμένη έκδοση του μοντέλου κοστίζει περίπου 35.000 ευρώ στην εκεί αγορά. Θα θέλατε να το δείτε και στη χώρα μας;