• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μια πρώτη γεύση παίρνουμε σήμερα για το Subaru XV Concept που θα κάνει ντεμπούτο την 1η Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης.

Το Subaru XV Concept φαίνεται πως αντλεί αρκετά στοιχεία από το περσινό Impreza 5-Door Concept (φωτό).

Στην έκθεση του Λος Αντζελες πέρσι παρουσιάστηκε το Impreza Sedan Concept, το δεύτερο πρωτότυπο όχημα που στηρίζεται στο Impreza. Έρχεται και το τρίτο…

Το XV Concept αποτελεί πρόγευση της έκδοσης παραγωγής και ένδειξη της λογικής που θα ακολουθηθεί στο νέο Subaru XV (στη φωτό το υπάρχον).

Subaru XV Concept

2.352 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/2/2016

Σε λίγες ημέρες, στην έκθεση της Γενεύης, η Subaru θα μας συστήσει με το XV Concept, το πρωτότυπο όχημα που θα οδηγήσει σε 2 χρόνια στο νέο Subaru XV.

 
Το πρώτο βήμα για την αντικατάσταση του Subaru XV ετοιμάζεται να γίνει σε λίγες ημέρες, καθώς στην έκθεση της Γενεύης θα κάνει ντεμπούτο το πρωτότυπο Subaru XV Concept, για το οποίο η εταιρεία μας δίνει σήμερα μια πρώτη γεύση.

Αποτελεί το τρίτο συναφές πρωτότυπο της ιαπωνικής εταιρείας, με τα Impreza 5-Door Concept του Τόκιο και Impreza Sedan Concept του Λός Αντζελες, να έχουν κάνει πέρσι την αρχή. Βγάζοντας αυτή τη φορά το «Impreza» από το όνομα του πρωτότυπου, η Subaru με το XV Concept μας δίνει μια πρόγευση της έκδοσης παραγωγής και ένδειξη της λογικής που θα ακολουθηθεί.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Η Subaru προς το παρόν δεν μας αποκαλύπτει άλλα στοιχεία για το XV Concept, το οποίο αποτελεί μια πιο «άγρια», crossover εκδοχή του 5θυρου concept. Η έκδοση παραγωγής αναμένεται να λανσαριστεί σε ορίζοντα διετίας.