• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Suzuki και Daihatsu ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Toyota

2.380 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/7/2021

Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην κοινοπραξία που έχει δημιουργήσει η Toyota πάνω στην ανάπτυξη ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων.

Μια μεγάλη συμμαχία από ιαπωνικές εταιρείες πάνω στα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα αρχίζει να δημιουργείται, αφού η Suzuki και η Daihatsu αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην συνεργασία που έχει αναπτύξει η Toyota με την Isuzu και την Hino Motors. Suzuki και Daihatsu επιβεβαίωσαν με ανακοίνωσή τους πως η κάθεμια θα αποκτήσει μερίδιο 10% στην κοινοπραξία.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ο πρόεδρος της Toyota, κ. Akio Toyota δήλωσε: «Mε τις Suzuki και Daihatsu να συμμετέχουν στο project, θα μπορέσουμε να επεκτείνουμε τον κύκλο της συνεργασίας μας, ώστε να καλύψουμε τόσο τα επαγγελματικά οχήματα όσο και τα μίνι οχήματα».

Η κοινοπραξία, που ονομάστηκε Εμπορική Συνεργασία Ιαπωνίας ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2021 και έχει τρεις βασικούς στόχους. Να βελτιώσει την αποδοτικότητα του ανεφοδιασμού, να επεκτείνει τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών ασφάλειας στα επαγγελματικά και τα μίνι οχήματα και να γίνουν συνεργασίες στην χρήση τεχνολογιών για τον εξηλεκτρισμό των προσιτών και υψηλής ποιότητας οχημάτων μικροκινητικότητας. Η συνεργασία αυτή θα οδηγήσει στην αυξημένη χρήση υβριδικών και ηλεκτρικών κινητήρων στα μικρά και επαγγελματικά στα οποία ειδικεύονται Daihatsu και Suzuki.

«Η αποστολή μας είναι να φέρουμε στην αγορά minivehicles που είναι προσιτά και φιλικά προς το περιβάλλον και να συνεχίσουμε να είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των πελατών μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Suzuki Toshihiro Suzuki. «Ωστόσο, η ολοκλήρωση αυτής της αποστολής θα ήταν πολύ δύσκολη, εάν προσπαθούσαμε μόνοι μας. Όλη η κοινωνία πρέπει να εργαστεί προς τον ίδιο στόχο. H Daihatsu πίστευε το ίδιο πράγμα και συζητήσαμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων μας, η Toyota μας πλησίασε και μας προσκάλεσε να συνεργαστούμε. Επειδή η φιλοσοφία και ο σκοπός της κοινοπραξίας μας ταίριαζε, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε» πρόσθεσε ο Suzuki.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Tags: SUZUKI