Suzuki και Daihatsu ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Toyota

3.313 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2021)

Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην κοινοπραξία που έχει δημιουργήσει η Toyota πάνω στην ανάπτυξη ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων.

Μια μεγάλη συμμαχία από ιαπωνικές εταιρείες πάνω στα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα αρχίζει να δημιουργείται, αφού η Suzuki και η Daihatsu αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην συνεργασία που έχει αναπτύξει η Toyota με την Isuzu και την Hino Motors. Suzuki και Daihatsu επιβεβαίωσαν με ανακοίνωσή τους πως η κάθεμια θα αποκτήσει μερίδιο 10% στην κοινοπραξία.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ο πρόεδρος της Toyota, κ. Akio Toyota δήλωσε: «Mε τις Suzuki και Daihatsu να συμμετέχουν στο project, θα μπορέσουμε να επεκτείνουμε τον κύκλο της συνεργασίας μας, ώστε να καλύψουμε τόσο τα επαγγελματικά οχήματα όσο και τα μίνι οχήματα».

Η κοινοπραξία, που ονομάστηκε Εμπορική Συνεργασία Ιαπωνίας ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2021 και έχει τρεις βασικούς στόχους. Να βελτιώσει την αποδοτικότητα του ανεφοδιασμού, να επεκτείνει τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών ασφάλειας στα επαγγελματικά και τα μίνι οχήματα και να γίνουν συνεργασίες στην χρήση τεχνολογιών για τον εξηλεκτρισμό των προσιτών και υψηλής ποιότητας οχημάτων μικροκινητικότητας. Η συνεργασία αυτή θα οδηγήσει στην αυξημένη χρήση υβριδικών και ηλεκτρικών κινητήρων στα μικρά και επαγγελματικά στα οποία ειδικεύονται Daihatsu και Suzuki.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda