Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Mitsubishi και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Mitsubishi και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Θα θέλατε να μοιάζει έτσι το νέο Mitsubishi Colt;

9.978 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2022)

Η νέα γενιά του Mitsubishi Colt αναμένεται να λανσαριστεί στην Ευρώπη και ανεξάρτητα σχέδια δείχνουν μία πρώτη εικόνα του νέου ιαπωνικού μικρού!

Το 2023 στην Ευρώπη

Πριν από λίγες ημέρες η Mitsubishi ανακοίνωσε επίσημα πως το 2023 το Colt θα επιστρέψει στην Ευρώπη, ακριβώς 10 χρόνια από την στιγμή που το τελευταίο Colt βγήκε από τις γραμμές παραγωγής. Η εν λόγω ανακοίνωση συνοδεύτηκε από μία σκοτεινή εικόνα teaser δεν έδειχνε και πάρα πολλά για το νέο μικρό που περιμένουμε να δούμε στο άμεσο μέλλον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ανεξάρτητα σχέδια δείχνουν το νέο Colt

Το κενό αυτό ήρθαν σήμερα να καλύψουν κάποια ανεξάρτητα σχέδια, που μας δίνουν μία ανεπίσημη, αλλά ξεκάθαρη εικόνα του μοντέλου. Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa και όπως μπορούμε να δούμε το αυτοκίνητο υιοθετεί μία φρέσκια εμφάνιση. Οι προβολείς κλείνουν προς τη μάσκα, ενώ στις δύο άκρες του προφυλακτήρα υπάρχουν ανοίγματα που φιλοξενούν επιπλέον φωτιστικά σώματα. Η χειρολαβή της πίσω πόρτας είναι ενσωματωμένη πίσω από το παράθυρο, ενώ τα πίσω φώτα ξεκινούν από το πλάι και καταλήγουν στην πίσω πόρτα, λεπταίνοντας παράλληλα τον σχεδιασμό τους.

Βασισμένο στην πλατφόρμα των Clio και Micra

Αξίζει να σημειωθεί πως η Mitsubishi δεν δίστασε να γνωστοποιήσει πως το νέο Colt θα βασίζεται στην CMF-B πλατφόρμα της Συμμαχίας (Renault-Nissan-Mitsubishi), στην οποία βασίζονται επίσης τα Renault Clio και Nissan Micra, κάτι που σημαίνει πως θα μοιράζεται πιθανότατα τα ίδια μηχανικά μέρη με τα δύο άλλα μικρά μοντέλα των Renault και Nissan.

Διαβάστε περισσότερα για το MITSUBISHI COLT