Σχέδια δείχνουν πως θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη Mercedes A-Class
2 Φωτογραφίες »

Σχέδια δείχνουν πως θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη Mercedes A-Class

4.800 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2024)

- Η Mercedes ίσως αποσύρει στο μέλλον τις A-Class και B-Class
- Η επόμενη γενιά CLA θα λανσαριστεί με ευρεία γκάμα κινητήρων, νέο τιμόνι και καινούργια συστήματα πολυμέσων
- Επόμενη A-Class: Έχει νέο πρόσωπο και νέα φώτα

Η Mercedes ίσως αποσύρει στο μέλλον τις A-Class και B-Class

Η Mercedes αποφάσισε να αποσύρει κάποια μοντέλα από τη γκάμα της. Έτσι, η A-Class και η B-Class, μετά τις τρέχουσες γενιές τους, θα αποσυρθούν, αλλά η CLA φαίνεται πως είναι ένα μοντέλο που θα επιβιώσει από την άνοδο των ηλεκτρικών οχημάτων. Οι εκδόσεις κουπέ και στέισον βάγκον του αυτοκινήτου θα ανανεωθούν, ενώ κατασκοπευτικές φωτογραφίες έχουν ήδη εντοπίσει ένα πρωτότυπο της επόμενης γενιάς CLA να πραγματοποιεί δοκιμές στη βόρεια Ευρώπη.

Η επόμενη γενιά CLA θα λανσαριστεί με ευρεία γκάμα κινητήρων, νέο τιμόνι και καινούργια συστήματα πολυμέσων

Το μοντέλο θα υιοθετήσει ένα ευρύτερο φουτουριστικό στυλ και νέο τιμόνι, ενώ η κεκλιμένη γραμμή οροφής, χαρακτηριστικό γνώρισμα του μοντέλου, θα παραμείνει περίπου η ίδια. Επίσης, είναι πιθανό να δούμε ένα καίνουργιο σύστημα infotainment, ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και αναβαθμισμένα συστήματα ασφαλείας. Τέλος, όσον αφορά το κινητήριο σύνολο, η επόμενη γενιά CLA της Mercedes αναμένεται να λανσαριστεί με κινητήρες εσωτερικής καύσης αλλά και αμιγώς ηλεκτρικό κινητήρα, καθώς η πλατφόρμα MMA υποστηρίζει και τα δύο.


Ανεξάρτητο ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη A-Class.
2 Φωτογραφίες »

Ανεξάρτητο ψηφιακό σχέδιο για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη A-Class.

Επόμενη A-Class: Έχει νέο πρόσωπο και νέα φώτα

Παρά το γεγονός ότι το μόνο μικρό μοντέλο της μάρκας που πρόκειται να επιβιώσει είναι η CLA, κάποιοι φαντάζονται πως θα μπορούσε να μοιάζει μια νέα γενιά της A-Class. Ένας χρήστης, με το ψευδώνυμο tedoradze.giorgi, μοιράστηκε μια ψηφιακή απεικόνιση της A-Class στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το εν λόγω ψηφιακό μοντέλο, που δημιούργησε ο συγκεκριμένος χρήστης, μοιάζει με εξέλιξη της τρέχουσας A-Class, με νέα πρόσωπο, αλλά φαίνεται πως αφορά μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Πιο συγκεκριμένα, τα φωτιστικά σώματα, η μάσκα, τα φτερά, το καπό είναι καινούργια, ενώ υπάρχουν και νέες γραμμές στα πλαϊνά του αμαξώματος. Μήπως η Mercedes πρέπει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στην A-Class, υιοθετώντας ενδεχομένως τον συγκεκριμένο σχεδιασμό;

SPRING CHECK MERCEDES
NISSAN