Νέο Citroen 2CV: Γιατί να μην επιστρέψει ως ηλεκτρικό;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Citroen 2CV: Γιατί να μην επιστρέψει ως ηλεκτρικό;

7.705 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2022)

Σχεδιαστής οραματίστηκε το σύγχρονο Citroen 2CV προχωρώντας μάλιστα στο επόμενο βήμα, υλοποιώντας δηλαδή την σκέψη του σε πραγματικά σχέδια!

Το σχέδιο προέρχεται από τον Dejan Hristov

Το Citroen 2CV κουβαλάει τη δική του ιστορία, όντας ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αυτοκίνητα στο παγκόσμιο στερέωμα. Αυτό όπως φαίνεται ενέπνευσε τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Dejan Hristov να πραγματοποιήσει την μετενσάρκωση του εμβληματικού γαλλικού μοντέλου, ως ένα ηλεκτρικό crossover με μινιμαλιστικό σχεδιασμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Βασισμένος στο αρχικό 2CV

Όπως μπορούμε να δούμε ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του αρχικού 2CV δε φόβισε τον Hristov, που τον διατήρησε σχεδόν ακέραιο, συμπεριλαμβανομένου του στρογγυλεμένου σχήματος της γραμμής οροφής, των έντονων φτερών και του χαρακτηριστικού καπό. Οι σκουρόχρωμοι προβολείς LED, η μινιμαλιστική μάσκα, οι κάμερες που αντικαθιστούν τους καθρέφτες και τα πίσω φώτα που εδρεύουν χαμηλά και «τρέχουν» από τη μία άκρη του αμαξώματος στην άλλη, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που ξυπνούν μνήμες για τους μεγαλύτερους.

Μεγάλη απόσταση από το έδαφος

Από κει και πέρα ο σχεδιαστής έδωσε στο μοντέλο, αρκετή απόσταση από το έδαφος, ενώ το εξόπλισε με ζάντες αλουμινίου μεγάλης διαμέτρου και σε στυλ που θυμίζει τουρμπίνα. Η πλαστική επένδυση περιορίζεται στο κάτω μέρος των προφυλακτήρων και των πλαϊνών μαρσπιέ. Αξίζει να σημειωθεί πως η οροφή, όπως και στο αρχικό 2CV μπορεί να ανοίγει!

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw