Ο «δράστης» του συγκεκριμένου εγχειρήματος είναι ο γνωστός σχεδιαστής X-Tomi Design.

Σχεδιαστής κάνει pick-up το Audi RS6 Avant

1.583 Επισκέψεις στο άρθρο (30/8/2019)

Το νέο Audi RS6 Avant παρουσιάστηκε επίσημα πριν από λίγες ημέρες και η εμφάνισή του αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλές ανεξάρτητους σχεδιαστές. Ένας από αυτούς φαντάστηκε το ισχυρό γερμανικό μοντέλο σε pick-up και έδωσε στη δημοσιότητα το αποτέλεσμα της δουλειάς του.

Ο «δράστης» του συγκεκριμένου εγχειρήματος είναι ο γνωστός σχεδιαστής X-Tomi Design. Ο καλλιτέχνης εργάστηκε εκτενώς προκειμένου να διαμορφώσει κατάλληλα (κυρίως) το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Εκεί πλέον δεσπόζει μία καρότσα, η οποία αν και φαντάζει παράταιρη με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, δεν αναιρεί τη καλή δουλειά που έχει κάνει ο σχεδιαστής για να ταιριάξει όσο τα δυνατόν πιο ομαλά με το υπόλοιπο αμάξωμα.
 
Ολοκληρώνοντας με το σχέδιο να πούμε πως το εμπρόσθιο μέρος φαίνεται να έχει μείνει αυτούσιο, όπως και οι ζάντες, τα οπίσθια φωτιστικά σώματα και ο προφυλακτήρας.
 
Το μόνο βέβαιο στην προκειμένη περίπτωση είναι πως η Audi δεν έχει σκοπό να προσφέρει μία pick-up έκδοση του RS6, όμως μέσω του σχεδίου επιβεβαιώνεται πως αυτό δεν εμποδίζει του σχεδιαστές να θέσουν τις δικές τους προτάσεις ακόμα και αν αυτές χαρακτηρίζονται ακραίες.       

ELASTIKA 2024
vw