Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής αποφάσισε να μας δώσει μία πρόωρη «γεύση» της «βασίλισσας» της γερμανικής φίρμας.

Στο εμπρόσθιο μέρος η εξάγωνη μάσκα πλαισιώνεται με νέους προβολείς τεχνολογίας LED.

Σχέδιο δείχνει τη νέα Mercedes S-Class

1.561 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2019)

Η ολοκαίνουργια Mercedes S-Class βρίσκεται σε διαδικασία δοκιμών προετοιμάζοντας το επίσημο ντεμπούτο της, ωστόσο ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής αποφάσισε να μας δώσει μία πρόωρη «γεύση» της «βασίλισσας» της γερμανικής φίρμας.

Όπως φαίνεται ο καλλιτέχνης έχει χρησιμοποιήσει κομψά στοιχεία από την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα που παρουσιάζονται στα πρόσφατα αυτοκίνητα που αποκάλυψε η Mercedes, δίνοντας έτσι μία φρέσκια εμφάνιση που ταυτόχρονα διατηρεί τη ταυτότητα της S-Class.
 
Στο εμπρόσθιο μέρος η εξάγωνη μάσκα πλαισιώνεται με νέους προβολείς τεχνολογίας LED και όπως φαίνεται το στυλ τους είναι παρόμοιο με τα φωτιστικά σώματα της A-Class. Στο πίσω μέρος τα φώτα επεκτείνονται στο πορτμπαγκάζ, ενώ μια χρωμιωμένη ρίγα περνά από πάνω ως διακοσμητικό.
 
Από κει και πέρα στο εσωτερικό το επερχόμενο σεντάν θα εξοπλιστεί με μια μεγάλη οθόνης αφής που θα τοποθετηθεί πάνω στο ταμπλό. Παρών θα είναι ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων, ενώ λιγότερα σε αριθμό θα είναι τα παραδοσιακά μπουτόν και οι διακόπτες σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.
 
Η νέα Mercedes S-Class αναμένεται να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της σε κάποιο αυτοκινητιστικό γεγονός, εντός του 2020, ενώ η παραγωγή της θα πραγματοποιηθεί στο νεοσύστατο εργοστάσιο στο Sindelfingen της Γερμανίας, όπου η Mercedes θα κατασκευάσει επίσης μερικά από τα κορυφαία ηλεκτρικά της μοντέλα (EQ). Μάλιστα ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο ισάξιο της S-Class η EQ S λεχει ήδη ανακοινωθεί.   

ELASTIKA 2024
moto