Στο εμπρόσθιο μέρος ο καλλιτέχνης έχει διατηρήσει τα γνωστά χαρακτηριστικά που υιοθετούν τα αυτοκίνητα της Audi.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η μεταλλική ράβδος που ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα.

Σχέδιο δείχνει το ανανεωμένο Audi RS4 Avant

4.329 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2019)

Δύο νέα σχέδια, που αποτελούν προϊόν δουλειάς ανεξάρτητου σχεδιαστή έχουν ως στόχο τους να δείξουν ολοκληρωτικά το ισχυρό RS4 Avant που ετοιμάζει η Audi.

Η Audi συνεχίζει να εργάζεται πάνω στην κατασκευή του ανανεωμένου RS4 Avant, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει αποφασίσει να αφαιρέσει όλο το καμουφλάζ πάνω από τα δοκιμαστικά μοντέλα προκειμένου να δούμε τι κρύβεται από κάτω.
 
Το κενό αυτό έρχονται να καλύψουν δύο νέα σχέδια, που αποτελούν προϊόν δουλειάς ανεξάρτητου σχεδιαστή και έχουν ως στόχο τους να δείξουν ολοκληρωτικά το ισχυρό βάγκον που ετοιμάζει η Audi.
 
Στο εμπρόσθιο μέρος ο καλλιτέχνης έχει διατηρήσει τα γνωστά χαρακτηριστικά που υιοθετούν τα αυτοκίνητα της Audi. Η εξάγωνη φαρδιά γρίλια είναι ένα από αυτά, όπως και στρογγυλά προβολάκια στις γωνίες του προφυλακτήρα, τα οποία έχουν ήδη φανεί από τις κατασκοπευτικές εικόνες. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η μεταλλική ράβδος που ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα, ενώ τα μεταλλικά χαρακτηριστικά επεκτείνονται και στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα «τονίζοντας» τις δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Τέλος σε ότι αφορά το κομμάτι του κινητήρα. Όπως όλα δείχνουν το γερμανικό βάγκον θα διατηρήσει τον 6κύλινδρο twin-turbo κινητήρα 2,9 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 450 ίππους. Μαζί του θα βρίσκονται το αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων αλλά και το σύστημα τετρακίνησης quattro.
 
Το ανανεωμένο Audi RS4 Avant αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα πριν το τέλος του 2019.

Toyota
test center