Όπως βλέπουμε τα λεπτά φωτιστικά σώματα υιοθετούνται και στην επόμενη γενιά του Tucson.

Το ολοκαίνουργιο Hyundai Tucson πιθανότατα θα το δούμε κάποια στιγμή το 2020.

Σχέδιο δείχνει το νέο Hyundai Tucson

7.111 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2019)

Ένα νέο ανεξάρτητο σχέδιο, το οποίο δείχνει την εξωτερική εμφάνισή που θα έχει τα νέο Hyundai Tucson έκανε την εμφάνισή του και σας το παρουσιάζουμε.

  Πριν από λίγες ημέρες οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί συνέλαβαν στην πίστα του Nürburgring το επερχόμενο Hyundai Tucson να πραγματοποιεί καμουφλαρισμένο δοκιμές εξέλιξης. Έτσι ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής λαμβάνοντας όποια στοιχεία και όσες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει σχετικά το σχεδιασμό του νέου κορεατικού SUV, προχώρησε στη δημιουργία ενός σχεδίου θέλοντας έτσι να προοικονομίσει την εμφάνισή του αυτοκινήτου.
 
Όπως βλέπουμε τα λεπτά φωτιστικά σώματα υιοθετούνται και στην επόμενη γενιά του Tucson. Μέσω αυτών η ευρεία γρίλια ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο έχοντας τον κυρίαρχο ρόλο στον πρόβολο του κορεατικού SUV. Τα μεταλλικά στοιχεία δε λείπουν από το εμπρόσθιο μέρος και συνεχίζουν στο πλάι, όπως μπορούμε να δούμε στα μαρσπιέ, ενώ τα πλαίσια των παραθύρων και ένα μέρος της πίσω κολόνας είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα. 
 

Στο πίσω μέρος η αεροτομή, οι δύο απολήξεις της εξάτμισης και το «πτερύγιο του καρχαρία» στο πίσω μέρος της οροφής προσφέρουν σπορ στοιχεία τα μοντέλο. Παράλληλα φαίνεται πως στις τελευταίες χρονικά δοκιμές τα LED πίσω φωτιστικά σώματα του Tucson απέκτησαν νέα μορφή και ενώνονται μεταξύ τους μέσω μίας φωτιζόμενης γραμμής.  
 
Από κει και πέρα να σημειωθεί πως αλλαγές θα υπάρχουν και στο εσωτερικό, μια μικρή «γεύση» του οποίου μπορούμε να πάρουμε κοιτώντας τα τελευταία μοντέλα της Hyundai, όπως για παράδειγμα το Venue και το Palisade που εισήγαγε στην αγορά των ΗΠΑ.
 
Το ολοκαίνουργιο Hyundai Tucson πιθανότατα θα το δούμε κάποια στιγμή το 2020.

Toyota
moto