Σχέδιο θέλει τη νέα Maserati Grecale να γίνεται τρίθυρη!

Σχέδιο θέλει τη νέα Maserati Grecale να γίνεται τρίθυρη!

1.815 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2022)

Ως τρίθυρο SUV εμπνεύστηκε τη νέα Maserati Grecale ανεξάρτητος σχεδιαστής, δίνοντας στη δημοσιότητα το σχέδιο του!

Εντυπωσίασε η νέα Maserati Grecale

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την στιγμή που αποκαλύφθηκε στο κοινό η νέα Maserati Grecale. Το ιταλικό SUV έκανε την εμφάνισή του και εντυπωσίασε το κοινό ως πεντάθυρο με μήκος 4,85μ. πλάτος 1,97, ύψος 1,65μ και μεταξόνιο 2,9μ, έχοντας όμορφο σχεδιασμό απ` άκρη σ` άκρη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχέδιο δια χειρός X-Tomi Design

Ωστόσο, όπως συμβαίνει με κάθε νέο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί, έτσι και με την Grecale, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν να δώσουν τη δική τους πρόταση για νέους τύπους αμαξωμάτων που οι ίδιοι έχουν οραματιστεί. Στην προκειμένου περίπτωση ο X-Tomi Design «βλέπει» την Maserati Grecale ως ένα τρίθυρο SUV και δημοσίευσε το σχέδιό του. Βλέποντας το σχέδιο παρατηρούμε πως η μπροστινή πόρτα είναι μεγαλύτερη από αυτή που φαίνεται στην πεντάθυρη έκδοση. Παράλληλα η μεσαία κολόνα έχει μεταφερθεί πιο πίσω, δίνοντας έτσι την εντύπωση μικρότερου μεταξονίου.

Δεν έχει αναφερθεί σε τρίθυρη έκδοση η Maserati

Είναι γεγονός πως τα τρίθυρα crossover και SUV είναι κάτι σπάνιο στις μέρες μας και μέχρι στιγμής η Maserati δεν έχει αναφέρει πως σκοπεύει να προχωρήσει στην κατασκευή μίας αντίστοιχης έκδοσης. Αξίζει όμως να σημειωθεί πως η ιταλική φίρμα ξεκαθάρισε πως σε μεταγενέστερο χρόνο θα αναβαθμίσει τις επιλογές των εκδόσεων προσθέτοντας μια ηλεκτρική Folgore έκδοση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING CHECK MERCEDES
NISSAN