2 φωτογραφίες »

Τα ανεξάρτητα σχέδια προέρχονται από την KDesign AG.

Το Hyundai Santa Cruz με βάση το Tucson

1.809 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2020)

Όπως έγινε γνωστό από επίσημα χείλη το επερχόμενο pick-up της Hyundai, το Santa Cruz θα βασίζεται στο ολοκαίνουργιο Tucson. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσουν τα πρώτα ανεπίσημα σχέδια που προέρχονται από ανεξάρτητους σχεδιαστές.

Πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια συζήτησης μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών της αυτοκινητοβιομηχανίας και ενώ είχε μεσολαβήσει μία ερώτηση δημοσιογράφου, ο επικεφαλής διαχείρισης προϊόντων του Ομίλου Hyundai, Lorenz Glaab δήλωσε ότι το επικείμενο Santa Cruz θα βασιστεί στην πλατφόρμα του Tucson. Έτσι οι σχεδιαστές της KDesign AG με το που πληροφορήθηκαν τα νέα ετοίμασαν και δημοσίευσαν τη δική τους πρόταση για το αγροτικό που ετοιμάζει ο νοτιοκορεάτικη φίρμα.
 
Ο σχεδιασμός είναι αρκετά τολμηρός για τα δεδομένα του pick-up, καθότι βλέπουμε πως μέχρι το σημείο που ξεκινάει η καρότσα οι σχεδιαστές έχουν βασιστεί εξολοκλήρου στο νέο Tucson. Σε ότι αφορά το πίσω μέρος λαμβάνει τα ίδια φωτιστικά σώματα με το νέο SUV της Hyundai συμπεριλαμβανομένης της λωρίδας LED, όμως από κει και πέρα οι δυναμικές γραμμές ελαχιστοποιούνται λόγω βεβαίως της ύπαρξης της καρότσας.
 
Το επερχόμενο Santa Cruz θα έχει την ίδια πλατφόρμα με το Tucson, όμως μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε αν θα έχει και την ίδια γκάμα κινητήρων. Αν ναι, τότε το pick-up θα επωφεληθεί από τα συστήματα κίνησης του νέου Tucson, το οποίο θα προσφερθεί σε όλες τις εκδόσεις του υβριδικού φάσματος (ήπια υβριδικό, υβριδικό και plug-in υβριδικό). Παράλληλα στην καμπίνα θα εξοπλιστεί από ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια οθόνη αφής, αμφότερα 10,25 ιντσών.
 
Κλείνοντας, να πούμε πως το νέο Tucson, αναμένεται να προσφερθεί και στην πιο σπορ έκδοση N Line, κάτι που ενδεχομένως να ισχύσει και για το Santa Cruz.  

PEIRAIOS LEASING
NISSAN